Hybrid zazní ve dvou nových filmech

Hybrid zazní ve dvou nových filmech

21. 10. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Až půjdete do kina a uvidíte upoutávku na nový film s Anthony Hopkins nazvaný The Rite, nejspíš vám bude povědomá hudba v traileru. Aby také ne, slavného herce uchvátila skladba The Empire, úvodní pecka aktuální desky Hybrid - Disappear Here.
Dvojice britských muzikántů se prosadila i do dalšího snímku, tentokrát Tonyho Scotta a Denziela Washingtona. Pro jejich nový film Nezastavitelný o nebezpečném vlaku plném chemikálií Hybrid hudbu nejen skládali, ale také ladili autentický zvuk vlaku a lámání a tavení kovů. S Hollywoodem Velšané spolupracovali na dálku. "Náš internetový provider z toho objemu dat neměl radost," smějí se Hybrid.

Snímek Tonyho Scotta bude celosvětovou premiéru jen týden před koncertem Hybrid v Praze. Producenti Chris Healings a Mike Truman se zpěvačkou Charlotte James vystoupí v pražském Lucerna Music Baru ve čtvrtek 2. prosince. Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketpro a Ticketportal. Nejlevnější lístky koupíte přímo v pokladně Lucerna Music Baru nebo nuselském lahůdkářství Kabinet Dr. Caligariho.



Více info o koncertu na webu www.cnfrnc.cz

Dodal: Pavel Eichler, Next Level
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: HYBRID (ZRUŠENO)

Čtvrtek 2. 12. 2010
Vstup: od 30.9. předprodej na Ticketpro
Vystupují:
Hybrid (UK), Tofu Fighters, Soya Bitches, Kapsak
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika