Tata bojs a Cartonnage už tento týden v Akropoli

Tata bojs a Cartonnage už tento týden v Akropoli

25. 10. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už tento pátek a tuto sobotu ovládnou Palác Akropolis Tata Bojs a Cartonnage, kteří si pro letošní ročník audiovizuálního festivalu Akropolis Multimediale připravili jedinečný program.
Pátek 29.října bude patřit TATA BOJS, kteří si jen pro tento večer připravili show volně kombinující jejich hudbu s tancem a projekcí. „Nazvali jsme to TA TA TANEC aneb TATA BOJS POD PÓDIEM, jelikož pódium tentokrát přenecháme baletní skupině Dekka Dancers. Jejich pohyb bude bezprostředně reagovat jak na naši hudbu tak na projekce , které budou poskládány ze tří částí“ poodkrývá podobu vystoupení Tata Bojs Milan Cais.
Skupina pro tento záměr také upravila svůj setlist. „Složili jsme ho z písní, které jsme už dlouho nehráli a pravděpodobně zase dlouho hrát nebudeme. Poměrně dost bude zastoupené Nanoalbum a dojde i na hodně ranné Tata Bojs. I pro naše skalní fanoušky by tak mohl být tento koncert jiný.“ dodává Milan Cais.

Zatímco návštěvníci se po skončení koncertu mohou přesunout na přilehlé bary, kde bude až do brzkých ranních hodin probíhat diskotéka, organizátoři festivalu hned po vystoupení Tata Bojs zahájí přípravy na neménně technicky náročný sobotní koncert CARTONNAGE.

„Festival Akropolis Multimediale nám umožňuje vytvořit show, jakou už z důvodu vysokých nákladů asi znovu nepoužijeme. 3D projekce se bude odehrávat nejen na na plátně za námi, ale bude namířena i do hlediště a na nás, resp. na naše kostýmy k tomuto účelu speciálně vyrobené Josefem Čechotou. V jednu chvíli tak budu např. oblečená do šatů z nafukovacích balónků, které poslouží jako promítací plátn nebo do obří krychle či LEDkového kostýmu“ přibližuje show Cartonnage jejich zpěvačka Vanda Choco.

Cartonnage v průběhu večera také vůbec poprvé zahrají šest písní z připravovaného alba, ze kterého již vypustili do éteru pilotní singl Electro Gastronomique. „Jen pro tuto příležitost necháme pár kusů singlu vyrobit a ti z návštěvníků, kteří si zakoupí vstupenku v předprodeji, jej budou na místě moci vyhrát“. slibují Cartonnage.

WORKSHOP aneb virtuální bubenická dílna

Vedle právě zmíněných koncertů Tata Bojs a Cartonnage nabídne program Akropolis Multimediale ještě originální workshop.  Chcete vidět, co se bude dít, když Milan Cais vstoupí se svojí bicí soupravou do virtuálního prostředí? Přijďte se podívat do Velkého sálu Paláce Akropolis v sobotu 30.10. ve 12 hodin.

„Těším se na to, že si budu moci vyzkoušet zase něco nového. Rozhodně si soupravu postavím tak, abych se mohl dívat i na plátno. Vidět totiž v reálném čase, jak se váš pohyb a následný úder paličkou do bubnu rozstřelí do tisíců krychliček a následně se zase spojí dohromady, si prostě nemůžu nechat ujít…“ směje se Milan Cais

www.palacakropolis.cz

Dodal: Katka Dědková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

AKROPOLIS MULTIMEDIALE

Pátek 29. 10. 2010 až Sobota 30. 10. 2010
Vstup: 400/460
Vystupují:
ta ta tanec aneb tata bojs pod podiem
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika