Technoproducent Tomy DeClerque poprvé v ČR

Technoproducent Tomy DeClerque poprvé v ČR

26. 10. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Druhý listopadový pátek bude pro domácí party people bezesporu dalším svátkem! Na pražské Výstaviště zavítá přední technoproducent vydávající na renomovaném labelu Carla Coxe – Intec, Tomy DeClerque. Vůbec první vystoupení tohoto charismatického Slovince v Průmyslovém paláci opět oživí atmosféru parties, které se v těchto prostorách udály v minulosti. O domácí support se postará djane Lucca, Orbith, Subgate a formace Discotep!
Opravdu vytříbený event co do hudebního zážitku připravila všem clubberům agentura Bohem Production, jejíž cílem je představit domácímu publiku osobnost, která Českou republiku v minulosti ještě nikdy nenavštívila a nutno podotknout, že prostřednictvím blížícího se vystoupení vycházející ikony současné techno scény – Tomyho DeClerqua, se jí to povedlo.

Tento osobitý producent a brilantní dj sklízí v současné době pozitivní ohlasy nejen při svých vystoupeních po celém světě, ale i na základě jeho studiové práce, jejíž výsledky si drží přední posty v hitparádách hudebních serverů jako je například světoznámý Beatport.



Kromě již zmiňovaného labelu Intec vyšly jeho počiny také na vyhlášených labelech jako je Toolroom, 1605 nebo Proton Music a nutno podotknout, že jeho produkce je synonymem k energickému a valivému technu současnosti, kterým se bude prezentovat i 12.11. v Průmyslovém paláci na pražském Výstavišti!

O jeho support se postará domácí djská špička v podobě djane Luccy, dje Orbitha, Subgatea a disco housové formace Discotep!

Předprodej vstupenek v síti Ticketpro, SazkaTicket a Ticketstream.

Kompletní informace o tomto eventu naleznete na www.megapartyparha.cz a facebookových stránkách akce


Dodal: Ondřej Beránek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MIRAGE SOUND

Pátek 12. 11. 2010
Vstup: 399,- VIP 899,-
Vystupují:
Tomy de Clerque, Orbith, Lucca, Subgate, live: Discotep!
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika