Party Lookbetternaked se vrací do Meccy

Party Lookbetternaked se vrací do Meccy

03. 11. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Legendární mezinárodní noc Lookbetternaked se po dvou letech vrací v plné své síle do klubu Mecca! Lookbetternaked je jediná tuzemská produkce, která se pravidelně představuje v nejlepších zahraničních klubech jako jsou například Heaven - Ibiza, Fire - London, Café De Paris - London, Space a další. Letos je tomu již 9 let co se tato noc představila poprvé v klubu Mecca.
LBN byla a je vždy zárukou té nejkvalitnější houseové a elektro produkce, kterou současná scéna nabízí. Lookbetternaked je mimo DJs vždy doplněna živým vystoupením špičkových vokalistů, živou hudbou a kreativními performance. Po rozvinutém červeném koberci Vám přikráčí předvést své umění americká superstar Chris Cox, který má na svém kontě více než 400 produkcí a remixů z nichž 41 bylo na první příčce Top Charts Bilboard Dance Club hits pro hvězdy z nichž jen namátkou vybíráme: Madonna, Whitney Houston, Jennifer Lopez, Christina Aquilera, Britney Spears, Shakira, Janet Jackson, Enrique Iglesias, Celline Dion, Kelly Osbourne, Rhianna a the Pet Shop Boys.

chris cox

V roce 2004 byl Chris Cox nominován na cenu Grammy za nejlepší taneční náhrávku roku "Love one Another", kterou vytvořil pro Cher. Dvakrát také získal prestižní cenu IDMA - remixer roku. Nebude však sám. Společně s ním přiletí další dvě hvězdy a špičkový umělci americké houseové hudební scény! Těšte se na úžasného zpěváka Peytona, který je residentem těch největších světových parties jako je Mardi Gras v Sydney, Hed Kandi, Space Ibiza, Pacha a mnohé další. Nesmírný talent a podmanivý hlas vynesl Peytona až na samý vrchol světové taneční scény a tuzemkým fanouškům jistě utkvělo v paměti i jeho fantastické vystoupení na party roku Sensation White v Praze.

To ale není zdaleka vše! Po červeném koberci přitančí rovněž sexy dám a z New York city SK8 a rozhodně nebude nikoho šetřit ve svém provokativním sexy vystoupení. LBN by nebyla úplná bez podmanivých performancí v sexy dekadentním stylu. Připravte se na krásné tanečnice a tanečníky z formace Yemiho AD, kteří Vás touto nocí provedou. Celý hvězdný tým této noci pak doplní LBN "Czech Made team", který není potřeba příliš představovat. Jedná se totiž o trojici předních českých DJs a našich dlouholetých residentů ve složení Texx - Tommy Rogers - Looky. Projděte se tedy po červeném koberci a vstupte do říše Lookbetternaked! Bude to noc na kterou dlouho nezapomenete!

Dodal: Štěpán Hora, Mecca
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LOOKBETTERNAKED RED CARPET EDITION

Pátek 12. 11. 2010
Vstup: 200/350
Vystupují:
Chris Cox, Peyton, Texx, Tommy Rogers, Looky
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika