Ďáblové dusk coru vystoupí v Akropoli + soutěž!

Ďáblové dusk coru vystoupí v Akropoli + soutěž!

15. 11. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Výjimečné spojení tří kultovních postav britské scény - to je trio Triaboliques, které vystoupí již 24.11. v pražské Akropoli. Společně všichni tři členové vytvářejí žánrově mnohotvárnou hudbu, s kořeny v blues i punku, kořeněnou mimoevropskými nástroji.
Výjimečné spojení tří kultovních postav britské scény: Lu Edmonds byl jedním z vizionářů punkové éry, který prošel skupinami jako PiL či The Damned a dnes hraje s Billy Braggem a Yat-Kha. Justin Adams získal světové renomé jako spoluhráč Roberta Planta, Natachy Atlas nebo Briana Ena, spolu s Juldeh Camarou vystoupil na Respect festivalu 2009. Trojici doplňuje Ben Mandelson, virtuóz na mandolínu, hudební dobrodruh a producent, založil 3Mustafa3.

» » » Soutěž o 3x2 vstupy zde « « «

Společně vytvářejí žánrově mnohotvárnou hudbu, s kořeny v blues i punku, kořeněnou mimoevropskými nástroji jako je loutna saz či turecké banjo cümbüş, na které hraje Lu Edmonds. Justin Adams do této směsice přidává autentické pouštní blues, které načerpal jako producent africké skupiny Tinariwen či spoluhráč Juldeh Camary. Sami členové kapely svojí tvorbu nazývají dusk-core: směs londýnského punku i undergroundu společně s bílým i pouštním blues.

"Příjemně desolátní superskupina," píše the Guardian. Poušť, delta, step i underground, definují svůj styl členové skupiny.



http://www.myspace.com/lestriaboliques

Dodal: Marketa Svecova, Rachot Production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

OTHER MUSIC: TRIABOLIGUES (UK) + ALACAM & DE LIA

Středa 24. 11. 2010
Vstup: stání 330 Kč, sezení 380 Kč Na místě: 350 Kč/400 Kč
Vystupují:
Triaboligues (uk) + alacam & de lia
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika