Wayne G rozjásá Meccu

Wayne G rozjásá Meccu

17. 12. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Známý producent a dýdžej Wayne G, který za gramofony stojí už přes třicet let, ozdobí už dnes pražskou klubovou noc LookBetterNaked.
V Pražské Mecce to rozbalí v sobotu 17. prosince. Sekundovat mu budou DJ Texx a Rob Smile. Party LookBetterNaked začíná v 22:00.

Wayne G
Wayne G patří již několik let mezi nejpopulárnější houseové dýdžeje na světě a do Prahy přiletí na přímé doporučení producenta Madonny Chrise Coxe. Na deváté LookBetterNaked v klubu Mecca jej doprovodí hvězda mnoha houseových hitů, britská zpěvačka Erire.Přes obrovské dýdžejské úspěchy po celém světě se Wayne G, kerý se poprvé postavil za gramofony ještě jako teenager v 70. letech, proslavil zejména jako producent, a to hned svým prvním hitem Twisted.

Skladbu, která obsahuje provokativní smyčku "Excuse me, do you fuck as well as you dance?", hráli snad všichni DJové na planetě včetně českých a právo prvního remixu si pak doslova vyprosil Waynův dobrý kamarád, slavný Danny Tennaglia.Následující deska Through The K-hole pak posbírala tolik ocenění, že se o Waynovy remixy začaly prát hvězdy MTV včetně Madonny, Cher nebo Whitney Houston.

Dnes má Wayne G na svém účtu desítky hitů a nejméně tolik úspěšných remixů, je rezidentem Amnesie na Ibize a legendárních londýnských klubů Turnmills a Heaven. Vlastní vydavatelství Fluff Records.


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika