Bon Finix

Bon Finix

18. 12. 2005  |  Autor: krysicka  |  Komentáře (0)
Do Lifestylové rubriky spadl další pražský sympatizant přiznivců happy housevové hudby. Jak o sobě tvrdí, je na půl Kypřan a na půl Čech. Po vojně přijel do Prahy studovat, kde se mu velice zalíbilo a zcela jistě ho tak tady budeme moci ještě dlouho slýchat.
Jak ses dostal do České republiky a co se ti tady nejvíc líbí?
Když jsem dokončil vojnu na Kypru, rozhodnul jsem se přijet studovat sem. Chtěl jsem poznat Čechy a naučit se mluvit česky. Jako napůl Čech jsem cítil, že je to moje povinnost. Praha se mi líbí ve všem, jsem tady zatím šťastný. Jedině na tu zimu si nemůžu zvyknout.

Jak vypadá taneční scéna ve tvé rodné zemi - na Kypru?
Scéna na Kypru je rozdělena na tři styly: progressive, trance a psychedelic trance. Jde hodně o akce s velkými mezinárodně známými jmény, jako je Tiesto, Paul Van Dyk, Deep Dish, Nick Warren, Seb Fontaine, atd. Trend býval že bez velkého "taháku" v line-upu moc lidí nedorazilo. Naštěstí v poslední době se to pomalu mění a hodně clubberů pochopilo, že je potřeba podporovat domací akce a DJe, aby se posílila scéna. Stále je ale pro místní DJe těžké se prosadit, kvůli nedostatku klubů a akcí, kde by si mohli hrát.

Ve kterých klubech hraješ nejraději?
Na velikostiklubu až tak moc nezaleží, stačí že se tam sejdou party people, kteří se přijdou dobře bavit a chodí kvůli muzice. S takovýma lidma před sebou se dá vytvořit super atmosféra v jakémkoliv prostoru. Moje oblíbené kluby v Praze jsou Mecca a Roxy.

Jakých je 5 nejdůležitějších věcí ve tvém životě?
Muzika, zábava, kamarádi, rodina, a dělat lidem radost.

Co se ti líbí na českých ženách? A jaký je rozdíl mezi Češkami a ženami z Kypru?
A co by se mně na českých ženách nelibilo? Jsou přece nejhezčí na světe ;) Jelikož je Kypr malý a lidé jsou tam více konzervativní, očekává se od dívky slušnější chování, tak si na to dávají pozor. Řekl bych, že dívky tady jsou více uvolněné a open minded.

Jak často jezdíš na Kypr a plánuješ se tam někdy vrátit natrvalo?
Jezdím tam na dovolenou každé léto na pár týdnů za rodinou a kamarády, a samozřejmě si užít sluníčko a moře. Nevidím tam pro sebe žádné příležitosti, takže nemám v plánu se tam v nejbližší době vracet.

Jaká byla pro tebe nezapomenutelná party? :)
Nezapomenutelných party jsem zažil mnoho, ale nejraději vzpomínám na dvě akce, které se odehrály na lodi na pobřeží Kypru. Prvni byla v létě 2002 a druhá v létě 2004 s Nathan Colesem. Loď s kapacitou 150 lidí plná party people, house music se valí z repráků, krásné počasí, okolo jen moře, nad tebou nebe plné hvězd, skvěla atmosféra, možnost zaplavat si... fakt super zážitek. Party končila chviličku po východu slunce z moře, pohled který sám o sobě stojí za to. Boat parties jsou bezpochybně nejlepší! :)


Jeho set si můžete poslechnout zde

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika