Další díl Full House v čele se Space Djz

Další díl Full House v čele se Space Djz

21. 11. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po prvním úspěšném dílu klubové párty Full House je tu její další pokračování. Původně byl záměr pokračovat s obsazením pouze českých a slovenských djs, ale kdo by si rád neposlechl Space DJ´z ?
V pátek 26.11.2010 se v klubu 7.nebe představí legendární anglická dvojice z oblasti techna Ben Long a Jamie Bissmire.

Spousta akcí, kde můžete tyto dva chlápky za mixpultem vidět, stojí opravdu za účast. Historie tohoto dua je bez pochyb velká. Dalším účinkujícím na této akci bude pro všechny známý rezident akce dj Hydrophonic a po delší době se představí také legendární brněnský Radan Mach. Dále zástupce agentury Strobe dj Mildee, pohořelický Phil Albedo a Mr. Valoušek alias Wally D.

Druhá stage s názvem „Love“ se tentokrát ponese v rytmech nejostřejší house music v podání chlapců Leonova Bronskiho a Johannese. Doplní je jejich hosti Ladík alias Quiks a Andy Smitth.

Mimo těchto všech účinkujících se představí i zcela nový energy drink X. V první polovině večera budete mít možnost ochutnat tento drink zdarma!

www.myspace.com/wwwspacedjzcom

Dodal: Rostislav Mikulka
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FULL HOUSE

Pátek 26. 11. 2010
Vstup: 150,-
Vystupují:
Space Djz (Ben Long & Jamie Bissmire, uk), Hydrophonic, Radan Mach, Mildee, Phil Albedo, Wally D, Leonov Bronski & Johannes, Andy Smitth, Quick
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika