Climax oslaví narozeniny s Olavem Basoskim

Climax oslaví narozeniny s Olavem Basoskim

22. 11. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nejdéle fungující párty u nás slaví již 12. rok své existence. Hlavním gratulantem bude legendární Olav Basoski. Připomínáme, že máte stále možnost soutěžit o 3x2 vstupy na jubilejní Climax!
Pro mnohé je Olav Basoski donem houseové hudby, jiní ho zas považují za obrovskou inspiraci své djské kariéry. Jeho sety jsou vyhlášené Basoskiho schopností doslova uzamknout svým groovy zvukem taneční parket do brzkých ranních hodin.

Na vrcholu houseové scény se pohybuje od jejich dřevních dob. S vlastním labelem Work Records vydal celou přehlídku houseových klasik, za všechny zmiňme jeden z nejslavnějších houseových počinů vůbec, řadu Samplitude čítající přes 50 tracků.

olav

Pokračujme remixy – jejich stohlavý seznam připomíná výčet „kdo je kdo“ v hudební sféře. Od Mobyho k Jamesi Brownovi, od Boba Marleyho k Hatirasovi, od Armina van Buurena k Todd Terrymu nebo Phats&Small. Ti všichni žádali jeho služeb.

V roce 2005 vychází singl Waterman, kterým Basoski doslova vypálil všem rybník. Nahrávka byla vydána v 25ti zemích, pokořila hitparády na celém světě a prodej vinylu zlomil všechny rekordy – v roce 2005 dost rarita.

V současnosti prostřednictvím své značky Rootz records zásobuje své fanoušky vysoce kvalitním tanečním materiálem a jeho djská reputace ho stále udržuje na výsluní jako klíčového hráče.

V Roxy ho v sobotu 27.11. podpoří Chris Sadler a VJ Martin. Přijďte, určitě nebudete litovat!

Dodal: Veronika Foltová, Roxy Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CLIMAX - 12TH ANNIVERSARY

Sobota 27. 11. 2010
Vystupují:
Olav Basoski (nl), Chris Sadler, Macio VJ: Martin
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika