Gotan Project navštíví Prahu

Gotan Project navštíví Prahu

23. 11. 2010  |  Autor: YannD  |  Komentáře (0)
Pařížská multinárodnostní kapela Gotan Project aktuálně doplnila na svých oficiálních stránkách termíny koncertních show v souvislosti s jejich novou deskou Tango 3.0. České fanoušky určitě potěší, že z Polska zamíří rovnou k nám.
Přestože velká část tuzemských posluchačů zná tuto kapelu pouze díky skladbě Epoca použité v reklamě na Calgonit, najde se jistě velká skupina fanoušků, které jejich hudba není zdaleka cizí. Ostatně Gotan Project se na scéně pohybují již jedenáctým rokem a jejich hudba je natolik živá a podmanivá, že nikomu s širším rozhledem nemohla uniknout. Spojení tanga s elektronikou dalo díky nim vzniknout žánru elektrotango, který se těší velké popularitě po celém světě. Jejich argentinsko francouzské kořeny tomu dodávají patřičný šmrnc.

V dubnu letošního roku vydalo toto pařížské uskupení album Tango 3.0 a právě s ním je kapela již nějaký čas na turné a i nadále bude. Právě zveřejněné termíny totiž turné momentálně protáhly do následujícího roku. A v něm nemine jejich tango cirkus Českou republiku. Konkrétně se Gotan Project zastaví 25.2.2011 v Divadle Archa. Aktuální album, které bude pravděpodobně tvořit základ show, provází singl La Gloria s velmi povedeným klipem, viz přiložené video. Mnohým posluchačům bude rovněž známá, krom výše zmíněné Epocy, také skladba Santa María (Del Buen Ayre) proslavená filmem Smím prosit s Richardem Gerem a Jennifer Lopez v hlavních rolích.

Gotan Project – La Gloria


www.gotanproject.com/fr/node/4349
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: GOTAN PROJECT

Pátek 25. 2. 2011
Vystupují:
Gotan Project
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika