Rehab presents Amsterdam Connection v Mecce

Rehab presents Amsterdam Connection v Mecce

23. 11. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Rehab, který Vás celý rok léčil svými sexy přehlídkami, žhavými sestřičkami, hvězdnými djs a svou výjimečnou atmosférou, je zpět. Soudě podle toho, kolik Vás s námi pařilo až do ranních hodin, tak hudební rehabilitace snad dělá zázraky. Pečlivě jsme přemýšleli, s čím Vás překvapíme koncem roku, a zde je náš vánoční dárek.
Spoluzakladatel a rezident noci Nesquik věnoval svůj podzimní čas hudební produkci a djingu, aby Vás poté mohl léčit nejnovějšími trendy v oblasti club music. Nesquik byl právem zařazen na hlavní techno stage festivalu Pleasure Island 2010 a také na akci Summer Sessions 2009 se samotným Carlem Coxem. Již nyní máte možnost nakupovat jeho tracky prostřednictvím serveru Beatport.com. Ve svých setech používá kromě vlastní produkce také
třetí CD player a doplňky jako je například effector. Jeho speciální host bude mixmaister DJ a remixér Joris Wijsman (NL), který k nám přiletí z Holandska, města, které nikdy nespí - Amsterdamu.

Joris je ostřílený profesionál, který hraje bezmála 15 let a jeho djing je slyšet nejenom v Holandsku, ale také v sousedním Německu a v dalších koutech světa. Ke svému djingu používá technologickou novinku pro DJs - hardwarový kontrolér Total Control a softwarový systém Mixmaister. Říkáte si, že tohle není možné? Ale my vám oznamujeme: "Vítejte na Rehabu!" Opening setu noci se ujme oblíbený párty DJ a pražský "playboy" Danny Mathew a celou sestavu doplní brněnská mladá krev DJ Cuba6. Spodní stage klubu Mecca se promění v chill out zónu, která nabídne relaxaci a pohodu pro ty, kteří to budou právě potřebovat. Celý večer Vás budou pronásledovat sexy Rehab sestřičky, které nabídnou různé formy benefitů, jakými jsou volné vstupy, CD Rehab atd. Informace pro pány - všechny dívky mají do půlnoci volný vstup :). Nebudou chybět stylové dekorace a další doplňky, které dělají Rehab jedinečnou hudební rehabilitací v Praze!

www.rehabnight.com

Dodal: Nesquik, Rehab party
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

REHAB PRESENTS AMSTERDAM CONNECTION

Sobota 4. 12. 2010
Vstup: www.ticketpro.cz 160 / 190 czk, vip 690 czk, volný vstup s meccamag ústřižky a pro holky do 24:00!
Vystupují:
Joris Wijsman (NL), Nesquik, Danny Mathew, Cuba6, 2nd stage chillout & lounge music
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
REHAB, 4.12. Mecca
5 x 2 vstupy
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika