Zeptali jsme se  Džejára na Christmas párty

Zeptali jsme se Džejára na Christmas párty

20. 12. 2005  |  Autor: Ondra  |  Komentáře (1)
Hodně se teď píše, vidí i mluví o Christmas párty v Kutné Hoře a mnozí východočeši se chystají na silvestra do pardubického L-Klubu. Za těmito dvěma projekty stojí DC Promo v čele s djem Džejárem a tak jsme se opět nemohli nezeptat.
Ahoj Petře, jak v současnosti trávíš zimní odobí?
Hulím, přežírám se, hodně spím a taky dělám na svých akcích.

Konec roku se nezávratně blíží, takže jestli tě můžu poprosit o takové malé poohlédnutí.Jaký byl rok 2005 pro Džejára jako DJe a pro Džejára, jako promotéra?
Byl slabší než ročníky předešlé, ale pořát to stálo za to. Hraní je celkově méně, takže si ho te`d alespoň více užívám...

Hlavním předmětem našeho rozhovoru je nadcházející Christmas Párty v Kutné Hoře.Určitě u mnoha párty people oblíbená veselice.Jak bys ji představil těm, kteří zatím nevědí o co jde, nebo těm, kteří se letos na ni chystají poprvé?
Je to tradiční vánoční kalba, kterou připravuji již šest let. Je tam vždy dost silně cítit pozitivní energie pramenící nejen z kvalitní hudby a vánoční doby, ale také z originality a pravě toho "jen jednou za rok..." Z mých očí to může být ale odlišný pohled, ale lidi si to tam dost užívaj a to je podstatný...

Hlavními tahouny celé akce jsou bezesporu španěl Oscar Mulero a angličan Reeko.Proč zrovna oni dva?Můžeš nám je trochu představit?
Oscara jsem chtěl už delší dobu, i letos na Svojšky jsme o něm uvažovali, ale nakonec hrál někde v Holandsku. Dělá vynikající desky, je to v tom našem technu stále underground, mixuje ze tří gramo, je celej pokérovanej, má tipicky španělské charisma... Těším se na něj, je na scéně velmi dlouho a nepodlehl komerčním tlakům a to se alespoň u mě cení... Reeko je více méně brán jako nástupce té mladší generace evropských producentů. Jeho desky se mi dost líbí, jsou atmosferické, tvrdé, plné ploch a tajemných zvuků... Nikdy u nás nebyl a Oscar projevil přání vzít ho sebou na vystoupení...:-)

Kdo z djs se ten večer ještě chopí žezla?
Jednoznačně toky a boss...

Máš Ty speciálně připraven nějaký zajímavý vánoční set?
Jo, začnu novinkou od tokyho, která se nese v rize vánočním koledovém tempu...

Jak se těšíš na čůči, které dorazí na Christmas Párty?
Čůči ty já tuze rád!

Můžou se návštěvníci, kromě již zmiňovaných djských jmen, těšit i na nějaké vychytávky?Nebo dokonce překvapení?
Ano, minulý rok to měla být v KC Lorec poslední party, ale podařilo se smlouvu ještě o rok prodloužit. Příští rok se KC prodává novým majitelům a ti planují zcela jiné aktivity.. Takže letos je to na 99% poslední christmaska v Lorci. Překvapení bude velké, doufám, že se nám ho podaří splnit... Ale již nyní můžu prozradit, že dorazí Old Lojzko ze Slovenska, který měl hrát tuším před dvěmi lety. Dalším již potvrzeným překvapením budou speciálně vyuzené třiceticentymetrové ostravské klobásky, které budou použity pouze pro tento večer. Konzumenty bude pečlivě vybírat pětičlená posádka: např Toky, Boss a speciální návštěva duo The 65 D Mavericks, kteří své strávené Vánoce minulý rok v Kutné Hoře pasovali za nejlepší v životě...:-)

U mnoha takovýchto párty je často zvykem, že promotéři buď podcení, nebo naschvál, s vidinou zisku, nerspektují počet lidí v klubu a z příjemné párty se stává spíše mačkanice v nelidských podmínkách.Máte nějaký omezený počet platících?Nebo nějaká jiná opatření?
KC Lorec je dostatečně velký, pojme několik tisíc návštěvníků... S tímto u nás problém nebude...:-)

Jinak dodatečná pochvala za letošní Svojšice, byly vskutku po světelné i hudební stránce téměř dokonalé!Jaké plány máte s DC Promo do budoucna, chystají se například nějaké další klasické párty v pardubickém L-klubu?Hodláte opět přivést nějaká zajímavá jména?
Díky mnohokrát... Jo, Svojšice byly fakt super, ale je to převážně zásluha mého kolegy Dje Agenta, který mě v mé nemoci plnohodnotně zastoupil. Už nyní makáme na příštích Svojškách a chystáme na jaro první narozeninovou oslavu naší agentury (7let)... Jen namátkou prozradím chystané gratulanty - The 65 D Mavericks, Regis Live, Craig Walsh, Echoplex Live...

Měl bys na závěr nějaký vzkaz?
Tento protokol je vyhotoven ve dvou výtiscích. Předávající i příjemce obdrží jeden výtisk. Ostatní ujednání jsou platná dle Obchodního a Občanského zákoníku ČR. S obsahem protokolu obě strany souhlasí a jako správný jej podepisují.


1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
adam
27. 12. 2005 | 11:23:30
+0 | -0
loooooooooool super vzkaz na závěr :-)
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika