Mrkněte na nový klip Lakeside X

Mrkněte na nový klip Lakeside X

06. 12. 2010  |  Autor: YannD  |  Komentáře (0)
Pražská čtveřice Lakeside X se po třech letech od vydání posledního a velmi ceněného alba EXIT:NOWhere opět hlásí o slovo s novou deskou a spolu s ní i novým klipem. Ten najdete pod nadpisem.
Nové album vyšlo 29.11.2010 a nese název City Of Red Lights. Ač si na něm Lakeside X zanechali svou temnou tvář, hudebně se posunuli o kus dál. Velmi k tomu napomohli producent Thomas Etien a zvukový inženýr Paul Kendall, který spolupracoval např. s Depeche Mode, Erasure či Recoil. Právě díky němu zní noví Lakeside X mnohem naléhavěji a přesvědčivěji, jejich nový zvuk má ambice znít světově a překročit tak hranice domoviny. Textově stále zůstala Lakeside X vlastní temná stránka, tentokráte však více pootevřená posluchačům. Nese se v duchu sexuální provokativnosti a hledání toho, co se skrývá mezi životem a smrtí. Je jako pitoreskní divadlo, které hrajeme mi sami za červenou oponou a zároveň se na něj díváme a nikdy to neskončí.

Pilotní singl nese název Bloodflies a je odrazem celého alba, ostatně figuruje na něm hned jako první skladba. Klip vznikal v prostorech pražského klubu Phenomen, kde bylo rovněž album 5.12. pokřtěno. Režie klipu se ujal Dan Harvan a zachytil v něm kapelu v koncertní podobě a v zajetí Vampírek. Více již v samotném videu. Check It Out!



www.lakesidex.com
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika