Report z Armada Xmas Night

Report z Armada Xmas Night

22. 12. 2005  |  Autor: kachabusha  |  Komentáře (1)
V sobotu jsme s Kachabushou navštívili masivně propagovanou klubovku pořádanou United Music, Armada Xmas Night. Možná jsme se na ni jen moc těšili, ale rozhodně se nedá mluvit o povedené akci. Je mi líto kluberů, kteří na akci přišli a zaplatili za vstup nemalou částu a je mi také líto kvalitních djs, kteří tam museli hrát.
Kachabusha: Když jsem vybírala party pro sobotní večer dne 17. prosince 2005, nejvíce mne v nabídce zaujala akce ARMADA XMAS NIGHT v klubu Stonx na Václavském náměstí. Line-up vypadal velmi slibně - DJ´s, kteří v květnu 2005 "doprovázeli" Armina Van Buurena v T-Mobile Aréně, jmenovitě Harry Lemon, Remy, San a Glenn Frantz. Také pořádající agentura - United music, ve mne vzbudila zájem. Moc jsem se na sobotu těšila. Bohužel při příchodu, což bylo někdy krátce po půlnoci, jsem zjistila, že v klubu téměř nikdo není, působilo to na mne, že musí být minimálně 5 hodin ráno a všichni už šli domů, přestože hlavní čas podle mne měl teprve přijít. Na akci sice mířilo docela dost lidí, ale když u vchodu zjistili, jak je prázdno a vstup je 350,- Kč, tak si to většina z nich rozmyslela. Nevím co bylo důvodem tak nízké návštěvnosti, kde se stala chyba, ale hudební produkce byla rozhodně dobrá a pokud by nebyl poloprázdný parket, tak by se rozhodně dalo výborně zapařit. Jenže chyběla a to velmi zásadně atmosféra. Tu se možná snažily, avšak velmi zvláštním ojedinělým způsobem dohnat slečny z obsluhy barů, kdy začaly po klubu chodit s nádobami plnými ledu a všem pánům, které cestou potkaly led házely za krk, což jsem neměla pocit, že se všem obdarovaným líbilo, mne naštěstí jako zástupkyni ženského pohlaví vynechaly. Myslím, že nejen vstup, který mám pocit, že vzhledem k nabídce byl vyšší, ale i ceny nápojů ve Stonxu jsou přinejmenším luxusní. Abych si jen nestěžovala, musím pochválit kromě DJ´s ještě místní sexy go-go tanečnice. Nevím jak závěrem shrnout tuto akci, mám z ní dodnes rozporuplné pocity....

ozzby: Nebudu zde psát další report, jen velmi lehce akci shrnu. Jednalo se o párty, do které jsem delší dobu vkládal hodně nadějí a těšil se na kvalitní klubovku. Po příchodu na akci jsem však nevěřil vlastním očím. V jednu hodinu ráno na parketu tančí nekolik málo jedinců, později možna i několik desítek. Klub Stonx jsem si doposud nedovedl představit a to bylo další smutné udivení toho večera. K čemu asi tak klub přirovnat? Hany Bany pod Kongresovým centrem? Nedovedl jsem si vysvětlit, proč United Music vybralo tento klub. Bylo v tom něco jiného? Navíc jsem to s velkou lítostí vnímal i jako podraz na klubery. UM totiž muselo znát ceny, jaké se pohybují na baru a přesto na ně ani v nejmenší míře neupozornili. Pro příklad malý pivko stálo 55Kč. Na to moc nejsme zvyklý ani u akcí UM, ani na lecjakých jiných parties. Je velká škoda, že se tento koncept neprovedl úplně jinak, jelikož djské obsazení který měl, by například v osvědčené Roxy nebo v Mecce udělal neuvěřitelnou párty. Takhle si pouze UM pohoršila a Stonx? Buhví jestli mu masivní propagace na českých webech nějak pomohla, ja už se tam rozhodně neukážu.

1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Michael
23. 12. 2005 | 00:43:52
+0 | -0
jujky tak to musel byt ale prepadak..ale aj tak si myslim ze ked tam prisla kasenka tak sa nalada v podniku zvysila min o 99% :)))
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika