Poslední tipy na dárky z našeho e-shopu

Poslední tipy na dárky z našeho e-shopu

19. 12. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Do Štědrého večera zbývá jen několik málo dní, s objednáním vánočních dárků proto již nelze moc otálet. Celý prosinec vás pravidelně informujeme o slevách, novinkách i výprodejích v našem e-shopu. V následujícím článku nabízíme přehled produktů, které nám na skladě ještě zbyly a není problém je ihned odeslat.
Posledním dnem pro objednání s garancí dodání skladových položek do Vánoc je pondělí 20. 12. 2010. Při využití standardní zásilky Českou poštou vám budou doručeny do 48 hodin. Do středy 22. 12. 2010 můžeme skladové výrobky expedovat expresní službou EMS (Česká pošta) s garancí dodání do 24 hodin. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Stejné podmínky dodání platí samozřejmě i na veškeré další položky skladem, ne jen na níže zmíněné výrobky. Na prodávané zboží navíc poskytujeme záruční i pozáruční servis a poradenství.

Uvedené ceny jsou včetně DPH.


Sluchátka

Reloop IN2EARReloop IN2EAR

Profesionální špuntová sluchátka od Reloopu. Speciální izolace sluchátek pro briliantní zvuk, kvalitní povrchový materiál, vynikající přednes basů a pohodlné nošení díky silikonovým materiálům.

Cena: 290 Kč


Reloop RHP-10 Cherry BlackReloop RHP

Nová generace prémium sluchátek od Reloopu. Nabízí spojení ušlechtilých materiálů a luxusních prvků, přitom zachovává lehkou a pevnou konstrukci i vynikající užitné vlastnosti. Aktuálně máme k dispozici 4 barevná provedení.

Cena: 1990 Kč

Pioneer HDJ 500 WHITE
Pioneer HDJ 500 WHITE

Bílá verze populárních sluchátek od Pioneeru. Kromě originálního vzhledu nabízejí velmi kvalitní zvuk a to především v nízkých a středních frekvencích.

Cena: 2500 Kč


Technics RP-DJ 1200 BlackTechnics RP-DJ 1200

Sluchátka určená pro dokonalou reprodukci zejména taneční hudby.


Cena: 3490 Kč


Reproduktory

M-audio AV20M-audio AV20 - pár

Poslouchejte si svou oblíbenou hudbu, dívejte se na filmy a nebo hrajte video hry s autentickým zvukem díky novým multimediálním reproduktorům značky M-Audio Studiophile.

Cena: 1990 Kč

Samson Studio Dock3iSamson Studio Dock3i

Profesionální studiové monitory s integrovaným iPod® dockem a připojením k USB.

Cena: 2990 Kč


Ušní špunty

Reloop Ultimate Music SafeReloop Ultimate Music Safe

Hlasitý poslech hudby může způsobit nedoslýchavost i jiné zdravotní problémy. Trvalé poškození sluchu riskujete vystavením uší hluku nad 100 decibelů. I proto je mezi návštěvníky hudebních akcí velký zájem o profi špunty.

Cena: 390 Kč

Vybavení pro dje a muzikanty

Reloop Spin! 2Reloop Spin! 2 - sleva 40%

Výrazně jsme zlevnili Digital Vinyl systém Reloop Spin 2 - z předchozích 4.990 Kč ho nyní můžete objednávat za 2.990 Kč! Na skladě máme poslední 1 kus!

Cena: 2990 Kč

Neonové vinyly k Traktor ScratchNeonové vinyly k Traktor Scratch

Nový typ náhradních timecode vinylů k populární aplikaci Traktor Scratch. Desky s extra hlubokou drážkou usnadňují hraní při špatném osvětlení. Scroll track a record flip.

Cena: 490 Kč

Korg nanoKEYKorg nanoKEY - nejkompaktnější kontrolér

Řada nanoSeries Korg je skutečná hudební produkce na skutečně malém prostoru. Seznamte se s nejmenší rodinou USB-MIDI kontrolérů vůbec. Přístroj podporuje DAW - univerzální ovládání softwarových nástrojů.

Cena: 1590 Kč

EMU 0404 USB 2.0EMU 0404 USB 2.0 - externí zvukovka

Velmi žádaná externí zvuková karta s výbavou pro muzikanty. Několik kusů se nám povedlo naskladnit po dlouhých 4 měsících.

Cena: 4690 Kč

Zoom H1Zoom H1 – kapesní stereo rekordér

Oblíbený japonský výrobce rekordérů posunul možnosti nahrávání opět o něco dále. Představujeme vám přenosný rekordér se dvěma mikrofony, který umožňuje záznam stereo audia na profesionální úrovni.

Cena: 2990 Kč
.
Numark Total Computer DJ in a BoxNumark Total Computer DJ in a Box

Výhodný digital dj set od Numarku. Součástí balení je kontrolér Numark Trak Kontrol, zvuková karta Numark Dj I/O, sluchátka Numark HF 125, CD s ovladači a Traktor LE Dj software i propojovací USB kabely. Prostě vše co potřebujete k djingu pomocí vašeho počítače!

Cena: 8790 Kč

Numark iBATTLE PACKNumark iBATTLE PACK

Set 2 gramofonů s přímým náhonem, mixážního pultu a sluchátek za velmi přijatelnou cenu. Mix pult obsahuje dok pro všechny verze iPod a iPhone a samozřejmě i vstup pro další zdroje, záznam reprodukce nebo doplnění vašeho mixu o externí audio. Přenosky, jehly a propojovací kabely.

Cena: 8690 Kč

Behringer DJX 700 ProBehringer DJX 700 Pro

Podařilo se nám po delší době opět naskladnit opravdovou klasiku – 5 kanálový dj mix pult Behringer DJX 700 Pro. Skvělé funkce a bohatá výbava!

Cena: 5990 Kč

Native Instruments TraktorNative Instruments Traktor

Výrazně jsme zlevnili nejoblíbenější mixovací software: Traktor Scratch Duo nyní můžete objednávat za 1.390 korun a Traktor dj Pro za 2.690 Kč včetně DPH.

Cena: 1390 – 2690 Kč

Numark NDX 400Numark NDX 200

Nový model populárního CD playeru. Objednávat můžete i jeho dražší varianty - NDX 400 a 800. Umožňují přehrávat a scratchovat z hudebních nebo mp3 CD a flash disků.

Cena: 4290 Kč
Reloop Digital Jockey 2 Master Edition
Reloop Digital Jockey 2 Master Edition

Minulý týden jsme v našem e-shopu naskladnili nový typ plně digitálního MIDI kontroléru značky Reloop. Využít lze i jako samostatný mixpult se symetrickými výstupy.

Cena: 9990 Kč

Reloop Record Bag olive
Reloop Record Bag - batoh na desky

Batoh na 30 vinylových desek. K dispozici i v dalších barevných variantách. Kvalitní a odolné zpracování.

Cena: 590 Kč

Skytec PA zesilovač PRO-480, černýSkytec PA zesilovač PRO-480

Série zesilovačů Skytec PRO je vhodná pro domácí a hobby použití. Atraktivní design, 19“ rackový rozměr, madla pro snadnou manipulaci, dvojice potenciometrů.

Cena: 2690 Kč

Stagg 10 GAStagg 10 GA - kytarové kombo

Kytarové kombo, zesilovač 10 W RMS, 6,5“ reproduktor, vstup 6,3 mm jack, ovládání Gain a Volume s vypínatelným efektem overdrive, třípásmový ekvalizér...

Cena: 1159 Kč


Ostatní

80 HARDBODY PRO CD CAMELSlappa - obaly a kufry na CD/DVD

Pouzdra a kufry na CD/DVD od amerického výrobce Slappa. Pokud chcete mít svá média, případně i jejich obaly, chráněny patentovanou technologií dvou kapes a zároveň je pohodlně přenášet, prohlédněte si celou nabídku.

Cena: od 490 Kč

disko kouleScanic Mirror Ball - disco koule

Nejmenší a zároveň nejlevnější koule v naší nabídce je od německého výrobce Scanic. Její průměr pouhých 20 cm z ní dělá zároveň stylový doplněk, který je vhodný i pro použití v domácnosti.

Cena: 290 Kč

Big Namba - modrýBig Namba - 17" notebook

Propracovaná voděodolná konstrukce umožňuje přenášet 17'' notebook, kontrolér, 12'' desky a související vybavení. Nechybí odnímatelná přepážka, skrytá tajná kapsa, systém snadného uchycení kabelů, hrudní popruh a další vychytávky.

Cena: 3.190 Kč

Medeli DP680-GBKDigitální pianino Medeli

Rádi byste si doma zahráli na vlastní piáno, ale nemáte k tomu dostatek prostoru nebo financí? V rozmezí od čtrnácti do dvaceti tisíc můžete pořídit luxusní pianino, které uspokojí příznivce klasické hry i fanoušky digitálních vychytávek.

Cena: 19900 Kč


Pro kompletní nabídku navštivte Shop.Poslouchej.net
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika