Phosgene Girls zahrají před Apoptygma Berzerk

Phosgene Girls zahrají před Apoptygma Berzerk

05. 01. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Přinášíme vám biografii kapely Phosgene Girls, která vystoupí jako support norských EBM hvězd Apoptygma Berzerk na jejich premiérovém koncertě v Lucerna Music Baru. Ten se uskuteční již v pondělí 10.ledna od 20:00.
V čase po čase, v době potom, co Zemi i Nebesa zahalila dusivá mračna, nebylo zde ničeho než Temnoty. Nebylo žádného dne. Nebylo žádné noci. Voda i vzduch se zkazily a smrt převzala vládu nad tímto světem. Příbytky lidí pohltila poušť a jejich úrodná pole se proměnila v pustiny. Ti, kteří přežili, teď mrtvými by si přáli býti. Spoutáni v okovech života, nemohouce se vymanit, cestou nemrtvých zde kráčejí. Nechť jejich jména jsou navždy vymazána z paměti Země i Nebes. Jejich slovem je Phosgene Girls.

Ti, kteří přežili, teď mrtvými by si přáli býti. Spoutáni v okovech života, nemohouce se vymanit, cestou nemrtvých zde kráčejí. Nechť jejich jména jsou navždy vymazána z paměti Země i Nebes. Jejich slovem je Phosgene Girls.

Síla jejich má čtyři podstaty: První se zve Czernotta a jejím zjevením je oheň. Druhá se zve Schwarzotta a její esence jest nalézána ve vzduchu a plynech. Třetí podstatou je Blackotta, ta se zjevuje v podobenstvích vody a kapalin.Čtvrtá se zve Sunja a její esence jest obsažena v zemi a kovech, je hrozivým protivníkem, jež nepřátele uchvacuje svým drtivým chřtánem. Atributem jejich síly, jež udržuje všechny podstaty v neoddělitelné čtyřjedinosti, je pradávný Toxicmachine. Ten mění oheň v prach země, vzduch v mlhu a vodu v život, jež ohněm je pohlcen a navrácen zpět Zemi i Nebesům.

www.myspace.com/phosgenegirls

Dodal: Michal Rejzek, D smack U Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

APOPTYGMA BERZERK

Pondělí 10. 1. 2011
Vstup: 300/400
Vystupují:
Apoptygma Berzerk
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika