SPERM FESTIVAL v Praze

SPERM FESTIVAL v Praze

05. 01. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Cítíte se být unaveni taneční scénou? Ti samí djové, ty samé parties. Sperm Festival nabízí něco jiného - to nejlepší a nejzajímavější ze současné světové elektronické scény v atraktivním živém podání.
Promotion: Cítíte se být unaveni taneční scénou? Taky se vám zdá, že mele z posledního? Ti samí djové, ty samé parties... Není všechno ztracené! Sperm Festival nabízí něco jiného - to nejlepší a nejzajímavější ze současné světové elektronické scény v atraktivním živém podání. Elektronika křížená s post rockem, funkem, soulem, breakcore, minimal techno, turntablism, clicks`n`cuts, grime ... to vše se sejde v jeden večer pod jednou střechou! Na jednu noc se tak Praha stane hudebním středem Evropy a byla by škoda u toho nebýt.

Mezi headlinery festivalu patří The Notwist z Německa, kteří stáli u zrodu kombinace kytarových písniček s elektronikou, zástupce legendárního britského labelu Warp Records Jamie Lidell s vlastním VJem, nekorunováný král breakcoru američan Kid606, zřídka vystupující česká legenda Monika Načeva s novým projektem se scratcherem DJ Five, rakouští Radian se svým originálním pojetím post rocku a pošramocené renomé jejich krajanů Tosca přijde v sólovém vystoupení napravit Rupert Huber. Line-up doplní na třech pódiích krém de la krém středoevropské a domácí elektronické scény a známí djs s exkluzivním programem. Čtvrtým “pódiem” pak bude Sperm Cinema s výběrem nejzajímavějších krátkých a hudebních filmů a video klipů.

Festival navazuje na projekty Live Electronic Sessions (Fennesz, Apparat, Jan Jelinek, Tujiko Noriko) pod hlavičkou Muteme, Sperm Cinema, Sperm Evocations a dalších (Efterklang, Jason Forrest/Donna Summer, ZenTV/Coldcut, Kevin Blechdom, Max Tundra, aj.) které představují nejnovější trendy v současné elektronické tvorbě českému publiku. Pořadatelem je občanské sdružení Fórum kulturní diverzity mladých za podpory International Visegrad Fund, British Council, Goethe-Institut Prag, Rakouského kulturního fóra, Kanadské ambasády a Rádia 1.

Vstupenky v předprodeji od začátku ledna v obvyklých předprodejích za 180 Kč + poplatky, na místě pak za 250 Kč.

Více na www.sperm.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika