Novoroční anketa s djs

Novoroční anketa s djs

13. 01. 2011  |  Autor: krysicka  |  Komentáře (1)
Pro většinu z nás je silvestrovská noc provázena bujarými oslavami příchodu nového roku a většina z nás by si těžko představila, že by tento čas trávila pracovně. Pro dje to však bývá samozřejmostí. Jejich „pracovní náplní“ je slavit a bavit se. Jak trávili letošního Silvestra někteří čeští djs, jaký měli uplynulý rok, co si přejí v tom příštím a čím by se měli stát jejich potomci, nám svěřili v naší novoroční anketě.
1) Jak jsi prožil letošní přechod z roku 10 na 11? Hrál jsi někde v klubu (kde), nebo se pouze bavil, nebo utekl úplně z hudebního světa?
2) Co tě na hudební scéně za poslední rok šokovalo – kladně či záporně?
3) Pojedeš letos na hory? Pokud ano kam? Jsi lyžař, běžkař, nebo snowboardista?
4) Potěšil by tě tvůj (případně budoucí) potomek informací, že se chce stát djem?
5) Co se ti povedlo v roce 2010 na co jsi nejvíc pyšný (všeobecně, nejen hudba)?
6) Co by se mělo stát v roce 2011, aby to byl pro tebe šťastný a úspěšný rok?


Agent, Olešnice v O.h., DJagent

1) Byl jsem na Awakenings v Rotterdamu a bylo to dobrý! Nehrál jsem, jen kalil.

2) Na hudební scéně mě nic moc loni nešokovalo...na to se na ní pohybuju dost dlouho

3) Na horách bydlím, a jsem lyžař...

4) Nejsem zaseknutej na tom, aby můj potomek dělal to co já. Už to zkoušel, ale je na to ještě moc malej.

5) Rok 2010 patřil k těm méně úspěšným….ale jsem zdravý a plný sil, takže si nestěžuju...

6) Zůstat zdravý, optimisticky naladěný, víc odpočívat a věnovat se víc sám sobě, synovi a všem blízkým.

Myclick aka DJ Face, 36 , Praha, rozhodně ne DJ

1) Po letech depresí z těch přelomů roku co jsem strávil doma, nyní výjimečně za gramofony v klubu a stálo to za to. S Tagträumerem na Bukanýru byla vážně legrace...

2) Že se v miliónovém městě najde jen 100 fandů house music, kteří jsou víkend co víkend schopni zaplnit maximálně ten Bukanýr, jinak je to bída s nouzí...

3) To by bylo fakt super, ale zřejmě zase upřednostním surfování. Na internetu...

4) Ani náhodou, raději bych, aby se pustil nějakou zdravější cestou - líbil by se mi závodní rybář, šachový velmistr a pokud by se měl opravdu věnovat muzice, tak určitě klavírista.

5) Loni mi byly hvězdy nakloněny až příliš, ale protože jsme poměrně závistivý národ, rád si své megaúspěchy ponechám s dovolením pro sebe.

6) To je přece jasné, jako ta facka. 365 dnů v roce bez pohrom, s pevným zdravím, pokud možno alespoň s deseti minutami volného času denně, se střechou nad hlavou a i nadále s teplým místečkem v kanceláři...

VJ Martin, 30, Praha, správce ITvj martin

1) Dělal jsem videoprojekci v Radosti FX a mejdan to byl vydařený, je mi ale líto, že nebyl oficiální ohňostroj, protože tím jsem vždy oslavil Nový rok.

2) Nejvíc asi pisnička Heja heja od Ivety, to byl šok!

3) Jsem od dětství lyžař a pojedeme jako každý rok do rakouského Soldenu.

4) Jako koníček proč ne.

5) Podařilo se mi ho ve zdraví přežít.

6) Zamilovat se!

Béla Enbela n

1) Letos jsem hrál v novém pražském klubu/baru Coco Café. Původně jsem chtěl Silvestr strávit v klidu na domácí párty u kamaráda, ale poté přišla tahle nabídka. A hraní se prostě neodmítá.

2) Scéna se tak nějak sama vyvíjí bez větších překvapení. Jednou to vypadá, že je na jisté cestě ke zkáze, pak ale člověk zajde třeba do Chapeau Rouge nebo se podívá, jak to funguje ve světě, a hned má pocit, že scéna jde nahoru. Mně osobně nejpříjemnější překvapení přichystali lidé svými reakcemi na závěrečný díl mého pořadu Frisbee na Óčku. Nemůžu o sobě říct, že bych byl člověk, který očekává málo, ale tohle mě opravdu vyrazilo dech.

3) Hory miluju a každý rok se tam snažím jezdit častěji. Před Vánocemi jsem byl už na dva dny běžkovat, příští týden jedu zase a pak ještě nejméně dvakrát. Poslední dva roky jezdím hlavně na běžkách, ale nebojím se samozřejmě ani sjezdovek. Na snowboardu budu jezdit, až k němu přimontují volant, abych mohl zatáčet na obě strany.

4) Těžká otázka. Myslím, že DJing je, co se týče vývoje člověka, docela nebezpečné povolání. DJ se chtě nechtě dostane do blízkosti drog a lidí, s nimiž by normálně nechtěl mít nic společného. Pokud to neustojí, může si tím dost zkomplikovat budoucnost. Takže svému potomkovi bych určitě doporučil poslouchání hudby, ale pokud bych u něj neviděl pevný charakter, doporučil bych mu spíš jiné povolání.

5) Rok 2010 pro mě nebyl výrazně úspěšný. Pyšný jsem pouze na to, že se mi ve Frisbee podařilo některým lidem otevřít oči, a na několik dj setů, kterými jsem se zase posunul blíž tomu, kde chci djsky být. Jsem také moc rád, že jsem i vloni dostal důvěru Eurosportu a mohl pro něj komentovat sportovní přenosy závodů. Vždycky si ale říkám, že to, na co bych měl být opravdu pyšný, teprve musím dokázat.

6) Rok 2011 bude pro mě úspěšný, pokud budu moci i nadále dělat to, co mě baví a čemu věřím. Bude úspěšný, pokud uvidím, že jsem se v těchto věcech dokázal zepšit a zaregistruje to i okolí. Chtěl bych k mé rezidentní noci Subway v Chapeau Rouge přidat třeba další dvě rezidentury jinde a dotáhnout jeden televizní projekt, který je teď ve finální části přípravy. A taky bych už konečně měl jet na 24hodinovku do Le Mans :).

Airto, 34, Prahaairto

1) Již od roku 1996 hraju na silvestra v klubu Chapeau Rouge a k tomu ještě stíhám hraní v jiném prostoru. Letos jsem to pojal opravdu pracovně a vedle Chapeau jsem vystupoval v klubech Roxy a Kostel.

2) Moc kladů na taneční scéně teď není a smutné je, že lidi moc nechodí nejen v Praze, ale i v jiných částech Evropy (kromě Berlína). Dj Paco, který byl na silvestra v Praze, říkal, že i Paříž je na tom špatně a lidi, díky vysokým cenám v klubech, raději chodí do hospod nebo si dělají mejdany doma. Pozitivní je stále dost kvalitní hudby různých stylů u fůzí.

3) Od malička lyžuji a zrovna tento víkend pojedu na moji oblíbenou Černou Horu. V březnu se pak chystám někam do Alp.

4) Dnes je hraní běžný koníček, jako fotbal nebo šachy. I když ještě potomka nemám, asi by mně to ani nevadilo, ani netěšilo. Alespoň bych ho měl pod kontrolou.

5) Loni se mi věci dařily nejen v soukromém životě, ale hlavně v zaměstnání, což vedlo k mé duševní vyrovnanosti a to je podstatný.

6) Když budou fungovat vztahy, práce, zdraví a k tomu úspěšný party, bude i rok 2011 úspěšný.

Sonja, 26, Hradec Králové, šéfredaktorka sonja

1) Letos jsem Silvestra strávila doma. Line upy domácích klubů mě nijak neoslovily a vzhledem k tomu, že během roku navštívím parties vcelku dost, jsem zvolila variantu domácího Silvestru. A bylo to fajn!

2) Přijde mi, že naše scéna vesměs ničím nešokuje. Je pořád stejná, hrají pořád jedni a ti samí djs, oblíbené jsou stále ty samé styly. Chybí mi u nás větší kreativita, nevidím žádný vývoj. Abych ale nebyla jenom skeptická, potěšilo mě pár nocí, které k nám pravidelně přiváží zajímavá zahraniční jména: Flow v Roxy, nový koncept Le Kunt D’arc a tradičně brněnská Elektra. Potěšil i line up Citadely v čele se Svenem Väthem.

3) Občas vyrazím na hory na pár dní, ale pravidelný lyžař nejsem. Poslední dobou mě čím dál víc začínají bavit běžky. A snowboard? Na ten mě nikdo nedostane!

4) Tak o tom jsem zatím vůbec nepřemýšlela, na to je ještě dost času :-).

5) Vloni jsem si skvěle zahrála na noci Bubbles na Bukanýru, velmi příjemné hraní bylo tradičně i na XPRNC v Lanškrouně. Kromě hudby jsem úspěšně ukončila studium na VŠ a začala jsem pracovat jako šéfredaktorka Poslouchej, ve všech směrech byl tedy loňský rok pro mě zlomový. A to ve velmi pozitivním slova smyslu.

6) Hlavně ať jsme zdraví a neztrácejme optimismus do života!

A-Bee & Tom Vagabondo aka Lazy Boyslazy djs

1) Mirek- A-Bee+Tom: Hráli jsme v klubu Mango, Reading UK.

2) Mirek: Největší šok jsem zažil sledováním live vystoupeni Oakenfolda, kde za dvě hodiny nedokázal smíchat ani dva tracky za sebou.
Tom: Já bych k tomu ještě dodal, že jsme to sledovali spolu a že Pavlík byl vyjetej, stejně jako mix pult na plny koule.

3) Mirek: Letos nikam a jsem lyžař.
Tom: No, já to vidím letos na mini sjezd v Jeseníkách a možná i Slovensko. Jinak lyžuju, pokud mám čas a jsem v ČR.

4)  Mirek: Na 100%
Tom: Můj synovec se začíná projevovat, vypadá to, že z něj bude herec, ale časem se uvidí. A co se týče mých potomků, ty nosím ještě v trenýrkách.

5) Mirek: Vydání hned několika tracků worldwide.
Tom: A já k tomu ještě doplním, že se nám podařilo získat pár zajímavých kontaktů s labelama taady v Brightonu, Londýně a Německu. Všeobecně tak byl rok 2010 úspěšný pro nás oba.

6) Mirek: Hodně dalších tracků tam venku, hodně lásky a peace :)
Tom: Přeju si další úspěšné vydávání našich remixů a tracků a všem přeju lásku a hlavně zdraví, to je víc než nejvíc.

Štěpán "Tokátko" Ježek, 22, Praha, bagetář / djtokátko

1) Přechod z 2010 na 2011 byl vskutku náročný. Celou noc jsme společně s Ufim načali v Toustru, kde jsme rozjížděli mejdan. Poté jsme se přesunuli do klubu Vězení na Žižkově, kde bylo dost málo lidí, ale alespoň se za námi přišlo podívat pár kamarádů, se kterými jsme strávili poslední vteřiny roku minulého a přiťukli si na ten rok nový. Následoval přesun mimo Prahu, do Dobřichovic a tamějšího baru Los Kokos, kde už panovala značně uvolněná atmosféra a lidí začalo pomalu ubývat, až jsme tam ve 3 ráno skončili jen s barmankou a tak dvěma hosty. Takže co se týče hraní, tak to bylo spíš slabší a rozhodně bych si to asi víc užil na párty s více návštěvníky. Proto jsme se také k ránu přesunuli zpět do Prahy do klubu Chapeau Rouge, kde dohrávál zrovna náš kamarád dj David Formi. Tam už jsme se pouze bavili, takže sem měl konečně dobrou náladu a nesmutnil z toho, že nikdo netančí, když hrajeme. No a na závěr jsme to korunovali after party v Retro Music Hall, kde jsme byli až do úplného konce, tuším tak do půl jedné odpoledne. To už jsme byli značně vyčerpaní, takže bylo načase jít na kutě.

2) Rozhodně to, že na českých mejdanech už není taková supr atmosféra jako dřív. Teď už kolikrát lidi ani neví, kdo že je to ten slavný DJ, který na té párty hraje. Také je tu pomálu hudebních fajnšmekrů, kteří dokáží ocenit něco nového nebo nekomerčního. Pokud to zrovna není párty tipu Sensation nebo Transmission, tak i návštěvnost většinou pokulhává. Lidi táhne komerce, protože to slyší v rádiu.

Naopak velice kladně hodnotím, že jsou i tací, kteří se novým stylům vůbec nebrání, ba naopak. Tím si tak trošku protiřečím, ale konkrétně mám na mysli třeba dubstep. Ani jsem netušil, kolik fanoušků tu tento hudební žánr má. Naplno jsem se o tom přesvědčil v Lucerna Music Baru, když přijel ten nejpovolanější dubstep man RUSKO. Tam byla i ta atmosféra, která na většině českých mejdanů chybí.

Taky mě mrzí, že v dnešní době je už všechno o penězích. Jen málo lidí dělá mejdany jen tak pro zábavu, přestože na tom kolikrát prodělají. Za tenhle rok jsem se blíže seznámil se spoustou zajímavých lidí, kteří tu hudbu dělají srdcem a né pro prachy. Chtěl bych zmínit třeba Martyho Fishe, který je přesný příklad člověka, který to dělá proto, že ho to baví a né pro peníze. Dál třeba matador David Formi, který hraje srdíčkem a jeho Nightlife v Chapeau prezentuje přesně ten žánr, který mě momentálně nejvíc táhne. A vůbec všechny ostaní, kteří se s námi podíleli na mejdanech a nebáli se spolupráce. Stačí když zmíním jeden příklad za všechny a tím je Téňo! Mejdan postavený přesně na kamarádské atmosféře, kde nejde vůbec o prachy, ale o to zažít dobrej mejdan s partou kamarádů. Všem těmhle lidem chci poděkovat. Zůstaňte takový jaký jste!!

3) Strašně bych chtěl, ale nevím jestli na to bude čas a finance. Loni jsem to úplně vypustil, takže bych rád alespoň na jeden den vyrazil někam na prkno :) Asi spíš v rámci Čech.

4) Rozhodně ano, ale nesměl by tolik kalit co já :D

5) Poznal jsem kvanta novejch lidí, což je asi můj smysl života. Poznávat nový lidi je můj největší koníček! Jinak se mi povedlo navštívit poprvé v životě Amsterdam, kde jsem oslavil svoje narozeniny, které byly ty nejlepší doposud! Po cestě domů jsme se ještě stavili na Mayday v Dortmundu. Vůbec ty akce v zahraničí mě naplňujou víc a víc, protože u nás se něčeho takového asi opravdu jen tak nedočkáme. Nemluvě o druhé zahraniční akci v roce 2010, kterou jsem měl tu čest navštívit a tou je maďarský Bonusz festival. Taky sem pyšný na Téňo, ale to už jsem zmiňoval. Prostě dělat mejdany s kamarádskou atmosférou, to je to co mě naplňuje.

6) Určitě navštívit opět Amsterdam a i nějakou další zahraniční párty nebo festival. Prostě cestovat a poznávat nová místa a nový lidi. Mít práci, která by mě nějak naplňovala nejenom finančně, ale aby mě i bavila. Třeba si taky najít zase nějakou přítelkyni, která mě bude milovat. No a hlavně spoustu kvalitních zážitků!!!

Adela Blahova / Adlet, 28, Praha, proposal administrator / DJadlet

1) Silvestr jsem strávila doma s přítelem, nechtělo se mi přejíždět z klubu do klubu a v podstatě nebejt nikde. Ovšem ráno jsem si užila hodinku hraní ve Studiu, kde to žilo do pozdních odpoledních hodin.

2) Nedá se říct přímo šokovalo. Spíš jsem byla z některých věcí dost překvapená. Například z reakcí lidí na moje konvertování k technu :) Jinak v podstatě všechny propírané kauzy, například ukončení spolupráce Óčka s Bélou En.

3) Na hory určitě nepojedu, zimu z hloubi duše nemám ráda a vůbec by mi nevadilo, kdybych led a sníh odteď viděla jenom v drincích. Na lyžích jsem v životě nestála a nejlépe se cítím, když je 35 stupňů ve stínu.

4) Pokud se můj případný budoucí potomek bude chtít stát djem, kosmonautem nebo popelářem, rozhodně ho podpořím ve všem. Nicméně myslím, že otec mu domluví.

5) Povedlo se mi najít bezva byt, úžasného přítele, hodně nových přátel a probudila jsem v sobě lásku k rychlejšímu bpm.

6) Měla bych vyhrát tak sto milionů, vzít si toho úžasného přítele a procestovat svět. Ale šťastná budu i když to nepřijde, je to přece jenom spíš stav mysli.

Bon Finix, 31, Praha, DJ / bookerbon finix

1) Hrál jsem v Clubu Prdel a pak ráno na afterparty v Retru a hodně jsem si to užil! Oba kluby měly úplně plno a lidi měli samozřejmě veselou náladu, takže atmosféra byla výborná.

2) Šokoval mě rapidní růst honorářů u některých DJs, který po dobu půl roku naskočil na 3 až 4 násobnou sumu. A musím zmínit, že ani ta původní cena nebyla žádná malá částka. Prostě úlet! To je přesně ten příklad co pro DJe může znamenat mít pár velkých hitů, anebo dobrý umístění v anketě Top 100 DJs.

3) Jsem 100% letní typ, tak cokoliv “zimního” jde mimo mě. V zimě lezu ven z baráku jen když je to opravdu nutné, tak na horách mě rozhodně nepotkáte :)

4) Ano velmi a myslím si, že to vypadá slibně! Můj syn má 2 roky a už velmi pozitivně reaguje na taneční hudbu. Například když uslyší úvodní beaty mého tracku 'Catwalker', hned začne tancovat a křičí “táta táta”, protože ví že v klipu na YouTube se tam promítá moje fotka :) Ale, drahá polovička je rozhodně proti. Prej jeden DJ v domácnosti je víc než dost :)

5) Nejvíc pyšný jsem na to že jsem se konečně dokopal a rozjel jsem si moji agenturu Kick da Night Etertainment. Kromě pořádání akcí nabízíme booking domácích a zahraničních DJs. Pro rok 2011 plánujeme rozšířit naši nabídku o další DJs (brzy zveřejníme) a nově jsme rozšířili naše služby o hostesingovou a modelingovou agenturu. Více o našich aktivitách můžete se dozvědět na www.kickdanight.com. Kromě toho mě samozřejmě taky moc potěšilo že Tiesto zařadil můj track 'Catwalker' do vysílání jeho rádio show Tiesto's Club Life!

6) Pro rok 2011 se chci hodně soustředit na mojí produkci. Mám hotový dva nový tracky, který brzy vyjdou na zahraničích labelech. Další mám rozdělané a přijde na řadu i nějaký ten remix. Budu šťastný když najdou podporu mezi DJs jak u nás tak i v zahraničí a hlavně když budou bavit lidi na parketu.

Kim Pixa (Weki), Praha - Mnichov, Producent, dj a básníkkim

1) Měl jsem sjednané hraní na horách které nakonec padlo, a tak jsem jako překvapení zahrál všem ráno na domácím Bukanýru techno set. Párty to byla opravdu povedená a myslím, že si to všichni řádně užili!

2) Undergroundová scéna tady silně umírá a bohužel přichází čas klubových diskoték, který je k pláči! Promotéři si hrají na bohy a nevidí si do huby. Lidi nehledají kvalitní hudbu a ani nechtějí. K tomu přibyl fenomén, který nazývám umělý dj. Jde o osobu, která se rozhodne dělat dje za učelem profitu. Najme a zaplatí si důležité lidi a nechá si složit hudbu někým jiným. Celkově shrnuto scéna zde jde do pr...., tak by bylo dobré se nad tím zamyslet a něco pro ní udělat! Viva la revolution!

3) Hory nejsou pro mě. Já jsem slunař a plážař!

4) Na to je ještě velmi brzo, ale potěšil. Spíše by mě ale potěšil, kdyby se chtěl stát producentem, protože bych mu nalil do hlavy všechno, co umím. Djem se dnes muže stát bohužel každý druhý, ale dobrých producentů je hrstka!

5) Především na to, že jsme vydali jako Weki debutové album a založili svůj vlastní label La Pascos Records, který funguje jak má. O hraních tady nebo v zahraničí už nepíšeme, protože se nám to zdá zbytečné. Ve zkratce - těšilo nás každé hraní a jsme rádi, že si všichni oblíbili náš nový styl Bremen techno. Dokonce je to sranda, jak každý kouká s podivem, že nehrajeme electro.

6) Kdyby se konečně lidé k sobě začali chovat slušně a rozdávali lásku, které je dnes tak málo! A v neposlední řadě bychom rádi vydali společně s Wegou nové album - již druhé v pořadí a rozjeli celosvětovou tour, tak snad se zadaří.

Roman Rai, 31, Praha, Dj, Producentrai

1) Hrál jsem s Pavlem Bidlem v Roxy a moc jsme si to užili.
Pavel se vrátil po dlouhých letech do ČR tohle byla jeho premiéra!

2) Nezájem o některá skutečně velká jména, která tady vystupovala poprvé.

3) Bohužel ani jedno.

4) Lepší by byla doktorka :-)

5) Uvedl jsem v Roxy novou noc. Každej díl byl jinej. Ale tak na 5 dílů budu opravdu hodně vzpomínat. Sascha Funke, Nick Curly, Guy Gerber a Paul Kalkbrenner byly ty nej jména která jsme do Roxy dovezli za poslední rok. Některá jména narvala klub k prasknutí, některá naopak, ale akce to byly všechny skvělé.

6) Aby byla pohoda a rozjel jsem svůj novej label MOVING PICTURES! První release je na spadnutí.

Bradybrady

1) Hrál jsem na Bukanýru a neplánovaně i v BackDoors baru na Smíchově. Obě velice vydařené akce, hodně lidí a super atmosféra.

2) Žádný velký šok se minulý rok, alespoň pro mne, nekonal. Klasická netečnost lidí vůči "novým" jménům a ruku v ruce s tím pak opatrnost či pohodlnost promotérů ústící ve stále stejné lineupy a, krach a nebo alespoň milosrdná "nula" těch, kteří se s odvahou na tenký led neokoukaných tváří pustili.
To, co bych nazval šokem, je aktuální situace okolo klubu Roxy. Víme všichni, že rekonstrukce Roxy nebyla úplně dotažená do konce a tak není divu, že se někdo ozval. Každopádně doufám, že se všechno podaří v nejbližší možné době opravit či zprovoznit a že se tento legendární klub opět otevře.

3) Na horách trávím každý rok hodně času. Týden před Vánoci utíkáme před tím vším shonem do Itálie, v polovině ledna pak Rakousko a na závěr sezóny se chystám do Čech na Černou horu. Pár let už jezdím jenom na prkně, sedí mi ze všech zimních sportů nejvíc.

4) To vážně netuším. Hlavně aby vydělával dost a zaopatřil i rodiče :)

5) Minulý rok byl na hraní poměrně úspěšný. Podařilo se nám s Fewem rozjet spoustu nových akcí a měl jsem i pár vystoupení mimo republiku, například ve francouzském Cannes u příležitosti filmového festivalu.

6) Hrozně rád bych si tento rok našel čas opět zasednout k počítači a skládat. A jako již tradičně, aby lidi na parties začali být více otevření vůči novému a nepoznanému. Snad to vyjde oboje :)

Marcus Coopercooper

1) Letošního Silvestra jsem strávil po mnoha letech rodinným stylem se svojí 10-ti měsíční dcerou. Každý rok jsem někde hrál, a jelikož mám dostatek mejdanů i v průběhu roku, tak jsem si řekl a dost! :)

2) Šokuje… no nevím, ale hodně se divím za poslední rok nad přístupem klubů k ohodnocování djs. Nad mnoha nabídkama se musím smát, kam se to dopracovalo na té naší „rádoby scéně“, která vlastně neexistuje..! :( Bohužel tuto situaci ještě podporuje mnoho „kolegů djs“, kdy jsou ochotní jet někam hrát za „pivo a párek“! Na toto téma by se dalo dlouho vyprávět..! :)

3) Na hory vůbec nejezdím, nesnáším zimu jako takovou. Takže v zimě se hřeju doma a nebo vybíhám ven do lesa s naším Vlkodavem.

4) To jednoznačně neumím říct, ale zřejmě za určitých okolností ano. Určitě ale budu svoji dceru podporovat hudebním směrem.

5) Tak rozhodně první na co jsem pyšný a nejvíc se mi povedlo je moje úžasná dcera! :) Co se oblasti muziky týče, tak mám radost, že jsem mohl dělat 2 hymny pro velké slovenské akce Oxygen a Free Summer, vyšla další deska, byl jsem oslovený od labelů na další 3 remixy a další release Oxygen i se zahraničními remixy se chystá na italským labelu 303 Lovers.

6) Asi to bude jakože klišé, ale abychom byli spokojení, zdraví a šťastní s mojí skvělou ženou a dcerou! To je pro mě to nejdůležitější v mým životě!

Tak mějte fajn nový rok 2011.

Tzésar, Pardubice, music lovertzesar

1) Silvestr jsem trávil v Praze, hrál jsem trochu něco jiného než běžně hraju, ale bylo to příjemné.

2) Spíš než šokovalo, tak mě mile překvapilo, kolik vyšlo v roce 2010 skvělé hudby a kolik se ve světě objevilo nových nadaných producentů. Přichází nová generace producentů, ve světě vydávají super muziku už i 16-18 letý kluci a tak jediné, co je asi záporně šokující, je neschopnost našich djů, kteří jsou mnohdy na scéně víc než 10 let, vydat jediný vlastní posluchatelný track. Příjemně mě ale překvapilo, že jsou v ČR i schopní producenti, kteří dělají muziku na úrovni, akorát nejsou vidět. Místo toho se tady neustále mediálně protěžují tzv. top djs, kteří neumí udělat ani ve svých 30 letech muziku, v lepším případě ji za ně dělá někdo jiný a přitom ve světě vydávají muziku i děti. Naše scéna je fraška.

3) Nejsem lyžař ani běžkař ani snowboardista, takže na hory nepojedu.

4) Potěšilo by mě, kdyby chtěl být básníkem.

5) Podařilo se mi trochu rozšířit moji muziku do světa. Píšou mi djové z Ameriky, Brazílie, Ruska, Arábie atd, že hrají moji muziku a to vždycky potěší. V létě hrálo komerční americké satelitní rádio Sirius můj electro house remix Lady Gagy, který dokonce patřil do druhé a třetí desítky nejhranějších skladeb rádia. Na podzim mi vyšel track na německém labelu, nyní se chystá celé moje EP, které vyjde v Itálii. Jsem rád, že se lidem líbí moje muzika. Taky jsem pyšný na to, že jsem si zahrál na party, kde nebyl žádný headliner, jenom já + resident a přišlo 1000 lidí.

6) Stačí, když každé ráno znovu vyjde slunce.

DejFF, Prahadejff

1) Hrál jsem v kině Pilotů na BeFresh party a přežil jsem! :-)
2) Loveparade...RIP všem obětem a pozůstalým...
3) Pojedu do Špindlu a jsem všechno! :-)
4) Do dvou let to vidím na společné vystoupení s juniorem!!!
5) Povedlo se mi jet po X letech v létě na dovolenou...:-)
6) Přílet mimozemské civilizace by mě velmi potěšil...:-)

Ester Křížková/Elite, 27, Praha, DJelite

1) V Sýrii v Damašku, party byla dobrá a i trochu divoká, vzhledem k tomu, že tamní scéna je v plenkách.

2) Smrt Michaela Jacksona.

3) Tak trochu lyžař i snowboardista, nic pořádně z nedostatku příležitostí a motivace. Pokud, tak pojedu do Liberce.

4) Podle toho jestli ho nebo ji ještě uslyším.

5) Splnila si svůj dětský sen, našla super bydlení v luxusní lokalitě za luxusní cenu a přežila rok 2010 ve zdraví.

6) Stačí, když se nebude opakovat ten předešlý.

Martin Frank, 25, Praha, DJfrank

1) Hrál jsem nejprve v Havana clubu v Praze a dopoledne jsem hrál na obrovském afteru v Retro Music Hall.Hlavně Retro bylo skvělé: 800 lidí, výborný zvuk, všichni stále ruce nahoře. Doufám, že jak po Nový rok, tak po celý rok.

2) Negativně vidím fakt, který pozoruji většinu českých klubů. Když klub udělá super program za hodně peněz s velkou reklamou – nepříjdou lidi. Den potom se udělá párty bez reklamy, s noname dj a je narváno.

3) Už jsem 2x tento rok hrál v novém klubu v Špindlerově mlýně – jmenuje se ŠPINDL. Při této příležitosti jsem si už zalyžoval.V Špindlu jsou výborné mejdany a budu zde pravidelně neděle až středa ještě nějaké datumy v únoru a březnu.

4) Možná i potěšil, že se vidí v taťkovi. Nejspíš to ale bude spíš RnB dj :-).

5) 2010 byl pro mě rok mnoha změn a celkově velice náročný rok. Hrál jsem pravidelně 3-5x v týdnu, do toho studoval a rekonstruoval náš společný byt s přítelkyní, takže opravdu náročný rok.

6) Před sebou mám psaní diplomky a dodělávám školu, takže to bude kromě djingu obrovská pracovní náplň.V soukromém životě si přeju hlavně zdraví mých blízkých.

Adam Cloud, 27, Praha, DJ, promotér, produkční, majitel RKcloud

1) Jako každý rok jsem měl v plánu užít si Silvestr někde na horách mimo kluby, ale jako každý rok jsem nakonec hrál. Letos v klubu Prdel společně s Michaelem C, Pete Walkem a Bon Finixem. Musím říct že jsem se opravdu bavil a hraní si po dlouhé době užil. Jsem spokojenej.

2) Nic mě kladně nešokovalo, jen mě mrzí smrt Rhyse Davise.

3) Už jsem letos byl s kamarády před silvestrem na Šumavě a určitě to nebyl jediný výlet u kterého zůstanu. Jezdím na snowboardu.

4) Nad tím jsem zatím nepřemýšlel, ale kdyby se tak stalo, tak mu v tom rozhodně nebudu bránit.

5) Povedlo se nám hodně věci ze kterých, jsem měl radost, ale nemůžu říct že bych byl na to vyloženě pyšný. Počkám si až na letošní rok. Určitě mě potěšilo hraní na party se Sebastianem Ingrossem, nebo Letní festival Mácháč.

6) Chtěl bych abychom byli všichni šťastní a zdraví a měli opět na konci dalšího roku chuť dělat to co nás baví. Dále bych chtěl, aby se mi dařilo jako DJi ale i v mé normální práci která mě živí a pohnout s produkci o kterou se jako projekt Proud-M snažíme.)
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Max
16. 01. 2011 | 15:10:21
+0 | -0
To je sileny jak si po tech letech nekteri porad nevidi do huby
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika