Avicii vydává nový singl s názvem Street Dancer

Avicii vydává nový singl s názvem Street Dancer

26. 01. 2011  |  Autor: Martinez  |  Komentáře (0)
Tim Berg neboli Avicii je mladý švédský producent, o kterém určitě zaslechl každý fanoušek současné house music. Po hitech jako My feelings for you nebo Bromance přichází hned na začátku roku 2011 s novou peckou. Jedná se o předělávku hitu z roku 1984 a sice píseň Break Machine – Street Dance.
O tom, že je Avicii mistr samplování, jsme se již mohli přesvědčit dříve. Mnoho producentů mu zajisté jeho schopnost závidí. Sampling je používán u valné většiny elektronických tracků, ale ne vždy je výsledný efekt povedený. Avicii přišel s nápadem na novou verzi Street Dancer při tvorbě svého dalšího počinu, který bude v brzké době vydán. Jedná se o track Penguin. Starší verze skladby Street Dancer již nějaký ten pátek koluje po internetu a hlavně na youtube, nová však vychází až právě nyní.

My vám kromě současné předělávky pro rok 2011 přidáváme k poslechu i originál z roku 1984 od skupiny Break Machine. Ta se skládala ze tří zpěváků a tanečníků. Jmenovitě jsou jimi zpěvák Keith Rodgers a producenti Jacques Morali a Henri Belolo. A že vám tato jména nic neříkají? Pak vám jistě něco řekne název uskupení Village People, které sklízelo úspěchy se svými hity jako Y.M.C.A., Macho Man nebo In the Navy. A právě tito dva pánové stáli jako producenti za hudbou, kterou prezentovali Village People.

Avicii – Street Dancer


Break Machine – Street Dance
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika