Orbith

Orbith

08. 01. 2006  |  Autor: mkukin  |  Komentáře (3)
Mkukin, byvalý člen rave.cz připravil pro náš server jakožto jeho nová crew svůj první lifestyl. Jako prvního si do své zpovědnice vzal brněnského elektromága, rezidenta noci Elektry, dje Orbitha a vy tak máte možnost přečíst si jistě zajímavý rozhovor.
Ahoj Aleši!Jak se máš??Je u tebe něco nového?
Nových věcí je hodně. Velkou radost mám z toho, že se mi podařilo udělat Booking do Polské Warszawy, kde je podle místního Dje silná vlna Electra. Také se domlouvá Ukraina a Bělorusko, miluji tyto země, už kvůli jejich minulosti, takže se všude určitě zdržím o trochu déle a všechny památky důkladně prošmejdím :-) Také pořád pomalu, ale jistě pracuji ve studiu na své vlastní tvorbě.

Prozraď nám na sebe něco z tvého osobního života,nějakou kuriozitku??Stal se ti někdy nějaký trapas?
Wow, těch je, ani nevím jestli se dají uveřejnit. Myslím že naposledy to bylo teď na Silvestra, to jsem se při návratu z vystoupení pozvracel přímo před vchodem do Hotelu, samozřejmě to recepční viděla, a když mě ráno budila telefonem na snídani, tak se ptala : jste v pořádku ? já jsem o vás měla strach, ráno jste vypadal děsně.

Jak hodnotíš u sebe rok 2005 v hraní jak na partie’s, klubovkách, tak na velkýh halovkách atd..?
Rok 2005 jsem tak nějak prolenošil, takže bych se klasifikoval na 3. Co se party týče, tak bych řekl že, zůstali opravdu jen ti nejsilnější. Už nebylo v létě tolik fesťáků co v roce 2002. Také jsem si všimnul, že někdy malá klubová pro 400-500 lidí, má daleko lepší atmosféru, něž velká “halovka“.

Co by jsi řekl na klip tvého sourozence Radka (dj Jerry),co se nedávno objevil na stránkách rave.cz k vydané desce Eclectic a jaký máš na tuto desku názor??
Myslím že už jsem se k tomuto několikrát vyjadřoval, ale zkusím to ještě - naposledy :-) Deska se mi líbí, myslím že nápad tam je, jen je škoda že se zvuk nedotáhnul dokonce někde v profi studiu. Jinak klip jsem viděl, těžko někoho hodnotit, já žádný klip nemám, až nějaký budu mít, tak můžu srovnávat.

Všiml jsem si,že tvé stránky prochází rekonstrukcí,můžeš nám k tomu něco víc dodat??Bude úplně nový design nebo se jen upravuje starý??
Právě teď už práce na nich končí, od pondělka 9.1.2006 budou zase on line, design bude celý nový.

Plánuješ něco do budoucna,co by jsi nám mohl prozradit??
Myslím že už jsem v následujících odpovědích všechno prozradil, takže ne :o)

Co říkáš na český live project Southeast??
Kluci jsou dobří, měl jsem možnost s nimi spolupracovat, jen bych jim vytknul jejich ležérnost, potřebovali by manažera který by je dal do malého dvorku, kde by na ně měl dlouhý bič ! Jedině tak z nich vymáčkne maximum :o))

Máš svoji pravidelnou noc Elektra! Jak ses vůbec k této akci dostal a co tě motivovalo??Chodí ti čím dál víc nebo míň lidí??
Tato myšlenka udělat takovou noc, byla zrozena u produkčního klubu Roxy, Dana Waltersteina (Dj Dan Cooley) tímto mu patří ještě jednou díky ! ! ! Myslím že Elektra začala v roce 2002 ? a od té doby je v Roxy pravidelně. Když se Roxy na nějaký čas zavřela, tak jsme se domluvili s PR big bossem Romanem Tomášem Ondráčkem (Fly) že by jsme ji mohli udělat i v Brně. V počátcích jsme měli obavy, protože přece jenom v Brně jsou akorát velké parties kde se hraje Techno-Schranz, a nebyli jsme si jisti, jestli někdo na tento styl hudby přijde do klubu, opak byl pravdou a nyní je návštěvnost vzestupná, což nás samozřejmě těší! Musím také uznat, že ve Flédě je skvělá atmosféra a opravdu vyspělé publikum, které dokáže ocenit a i trochu náročné desky, to se například v Roxy nestává tak často, v Brně to je samozřejmostí.
Už máme plán koho pozvat, nebo oslovit aby přijel do Brna, a můžu říct že to budou opravdu velice kvalitní jména prověřená časem !

Co by jsi vzkázal návštěvníkům serveru Poslouchej.net?– Poslouchejte net dál, poslouchejte také rodiče, nezlobte, chovejte se slušně, neberte moc drogy! Samozřejmě Vám přeji v Novém roce hodně úspěchů, také ať se Vám vyplní vaše přání a Novoroční předsevzetí! A hlavně spousty dobré zábavy na tanečních Parties ! ! !

Aleš


3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Klárka
24. 07. 2006 | 00:37:20
+0 | -0
Máš dobrý věci jj
michal
27. 02. 2006 | 21:24:55
+0 | -0
jses fakt good a na silvestr dobra parba
paja
08. 01. 2006 | 17:59:38
+0 | -0
no na silvestra v roxz nic moc...
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika