Co je nového u Ferryho Corstena

Co je nového u Ferryho Corstena

02. 02. 2011  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (1)
Holanďan Ferry Corsten pořád patří podle časopisu Dj Mag do první desítky nejoblíbenějších djs. Ferry neustále cestuje po turné, vydává nové kompilace a skladby, prostě je pořád v jednom kole. Pojďme se podívat co je u něj v současné době nového.
První informace se týká majitelů mobilních telefonů. Pokud vlastníte komunikátor BlackBerry, tak právě vám možná přijde vhod tzv. "Ferry Corsten App", která vám umožní online 24 hodin denně sledovat dění kolem Ferryho. Přes tuto aplikaci budete moci poslouchat hudbu, prohlížet si obrázky a videa, sledovat dění na Ferryho Twitteru a přečíst si nejnovější zprávy. Aplikace je také dispozici pro iPhone a Android!

V minulých letech (2007 a 2009) na Ferryho oficiálním fóru proběhla speciální soutěž "Ferry Corsten ID". Vzhledem k obrovskému zájmu se Ferry rozhodl letos udělat další kolo! Tentokrát nabízí pro vítěze poměrně zajímavou cenu a to balíček s více než dvaceti zajímavými předměty!



A o co v této soutěži přesně jde? Na YouTube Ferry umístil sestříhaný klip. V tomto klipu zazní 40 velmi krátkých ukázek různých Corstenových skladeb a remixů. Úkolem je určit ID (identifikace) všech skladeb. Jsou zde některé starší tracky z 90. let, ale samozřejmě i některé novinky. Jak to už bývá, některé tracky je velmi jednoduché uhodnout, ale není tak tomu zdaleka u všech. Pokud máte čas a chuť si zasoutěžit, tak s chutí do toho. Ukažte, kolik toho víte o produkci Ferryho Corstena! Soutěž končí 14. února. Více informací naleznete zde.

Během minulého roku také Ferry vydal dvě kompilace "Once Upon A Night". První vyšla v březnu a ta druhá o sedm měsíců později v říjnu. V tomto roce Corsten doplní sérii o další kompilačku "Once Upon A Night: The Lost Tapes". Ta bude plná nevydaných remixů a dalších verzí skladeb z původní "Once Upon A Night". "Once Upon A Night: The Lost Tapes" vyšla na labelu Premier Recordings a mimo to je k dispozici ke stažení na všech hlavních portálech jako je Beatport a iTunes.

ferry

V minulém týdnu Ferryho oficiální facebook fanpage dosáhla 300.000 fanoušků. Zde zjistíte termíny jeho vystoupení a inforamce o prodeji vstupenek na jeho akce. Máte možnost poslechnout si Corsten's Countdown, o kterém můžete také hlasovat a samozřejmě ho i sdílet. Stáhnete zde všechny oficiální Ferry Corsten aplikace. Dále se můžete zapojit do soutěží a vyhrát exkluzivní ceny. K facebook fanpage se připojíte na adrese www.facebook.com/FerryCorsten

Mimo to byl Ferry nominován na ocenění IDMA (International Dance Music Awards) v kategorii Best Global DJ společně s Arminem van Buurenem, Davidem Guettou, Deadmau5, Markusem Schulzem, Paul van Dykem, Swedish House Mafia a Tiestem.

Další informace pochází od uznávané nizozemské organizace World Wildlife Fund, která uveřejnila zprávu, že se FC připojil k jejich Worldteamu.
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

04. 02. 2011 | 08:45:47
+0 | -0

Nabídka Na vydaní TRACKU

A co takhle nabidku vydani nejakyho spolecnyho treku nebo neco takovyho a ne nejakych 20 kusu CD o to si myslim ani moc lidi nestoji Pane CORSTEN

byl bych rad kdyby jste si tenhle text taky přečetl
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika