EoST vydávají EOST101010

EoST vydávají EOST101010

03. 02. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
EOST101010 - tak se jmenuje nový koncertní záznam, který na letošní jaro ve formátech Blu-Ray a DVD připravila skupina The Ecstasy Of Saint Theresa. Nahrávka vznikla 10. 10. 2010 na Nové scéně Národního divadla v Praze, kde kapela vystoupila v exkluzivní a vyprodané show.
Zajímavostí večera a následného turné byly kromě jiného světelné šaty z dílny Denisy Nové a také nové verze některých skladeb, pričemž tracklist vystoupení v podstatě kopíroval best of z tvorby dvojice Kateřiny Winterové a Jan P. Muchowa.

„Nikdy jsme vlastně nerekapitulovali,” říká o záznamu Kateřina Winterová.
„Výjimečná atmosféra prostředí Nové scény Národního divadla výborně doplnila naši hudbu,” dodává Jan P. Muchow.

eost

Obě varianty nosičů budou k dostání jen pro zájemce, kteří si je objednají od teď do 07.03.2011 na webových stránkách www.eost.cz. Objednávka je spojena s možností vepsání osobního vzkazu do bookletu přímo od členů skupiny.

„Snažíme propojit moderní komunikační technologii s co nejosobnějším přístupem ke každému fanouškovi, kterého máme. Jsem zvědavá, jak tato 'novinka' ve vztahu mezi kapelou a publikem může zafungovat a zda mne v březnu čekají noci strávené vepisováním vzkazů do nosičů,” říká Kateřina Winterová.

Trailer k nosiči:


Tracklist:
01. V.R.!
02. BASS 2
03. I'M THE EXPLODING
04. I’M (NOT REALLY) OPTIMISTIC
05. TRASH ABOUT
06. SYCHRO
07. WRONG TIME WRONG PLACE
08. HIT BY A CYCLIST
09. SENSOR
10. NEON
11. BARBWIRE
12. GUN AND THE STARS
13. FOR THAT MOMENT
+ BONUSY

Vybráno z reakcí na koncert:
“Ecstasy of Saint Theresa znovu dokázali, že v mnohém jsou před většinou domácí scény stále napřed.”
– Týden.cz

“Kateřina Winterová, Jan P. Muchow, Karel Drašnar, Marek Klasna a Dušan Neuwerth si připravili malou, ale stylovou hudební nirvánu, kterou stálo za to zažít.”
– Musicserver

“Nezřejmá hudba Jana P. Muchowa se zvláštní emocí obdařeným zpěvem Kateřiny Winterové v posluchačském pohodlí sedaček Nové scény Národního divadla, kde se koncert v neděli konal, zapůsobila nadčasově.”
– iDnes.cz

“Jednotlivé části originálního oblečku se zhasínaly a zase rozsvěcovaly spolu s rytmem hudby a umocnily tak jedinečný zážitek z celého vystoupení.”
– Freemusic.cz

Dodal: Pavel Cejka
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika