Workshop Ableton Live v Praze

Workshop Ableton Live v Praze

06. 02. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již 4. pokračování workshopu pro nové uživatele nebo začátečníky, kteří se učí pracovat s programem Ableton Live, se uskuteční v Praze 19. 2. 2011 v Music City. Na programu je úvod do problematiky MIDI, práce a praktické cvičení s Abletonem Live, základy tvorby zvuku a mnoho dalšího.

Součástí workshopu bude certifikace účastníků a složení závěrečné zkoušky. Chybět nebude slosování tomboly o věcné ceny od sponzorů.

Do tajů software Ableton Live vás zasvětí Libor Ocásek aka Sunakashi, který v minulém workshopu exceloval v práci a live show s kontrolery Maschine, APC 40 a groove boxem Quasimidi Ravelution 309.

          »» Soutěž o sluchátka AKG a 1 vstup na workshop ««

ableton

Dále přivítáme žádaného odborníka na mastering a zvukového kouzelníka Borise Carloffa, českého producenta, který má za sebou spolupráci na albech kapel Kryštof, Sunshine , Skyline, Clou, Wohnout atd. Jeho přednášky na minulých workshopech Ableton Live se setkaly s výborným ohlasem všech účastníků. Po skončení přednášky bude tentokrát odpovídat na vaše dotazy. Základy tvorby zvuku přednáší Martin Jirsák. Řadu let se věnuje hudební kompozici instrumentální hudby mnoha žánrů. Odborník v oblasti hudebního software a hardware, vyučuje kompozici, specialista na zvukařské práce, aranžování. Pravidelně publikuje testy nebo odborné články na téma muzitroniky v magazínech Muzikus, MusicStore, Click! a portálu MůjMac. V Rockové škole Jam Music Institute vyučuje Základy práce ve studiu. Pro tento workshop je vytvořen dostatek času a prostoru pro vaše otázky a odpovědi přednášejících lektorů. Připravte si klidně otázky předem. Na workshopu budou mimo hlavní přednáškový sál tzv. konzultační místa, kde si budete moci v klidu nikým nerušeni rozebrat vaše problémy (rozuměj - s Abletonem, MIDI, software / hardware) s kvalifikovanými lektory.

ableton

Na závěr proběhne certifikace Ableton Live pro úspěšné absolvoventy kteří získají Ableton certifikát, nebude chybět tombola o věcné ceny a pro všechny upomínkové dárky od Abletonu. Láká Tě možnost zúčastnit se hudebního workshopu v Tokiu? Pošli přihlášku na Red Bull Music Academy. V průběhu workshopů v Music City se dozvíte, co je Red Bull Music Academy, a jak je možné se na tento producentský camp přihlásit. Pro účastníky kurzu bude rovněž speciální akční nabídka na produkty Ableton Live, kterou jinde nezískají !!! a dále sleva 10% na veškerý sortiment profesionálního audia z nabídky obchodního domu Music City, kde se workshop bude konat (http://www.music-city.cz/). Music Club Cafe v obchodním domě Music City, který bude po celou dobu workshopu otevřen k občerstvení, poskytne všem účastníkům bonus v podobě slevy na veškerou konzumaci.

ableton

Fotoreport z brněnského workshopu najdete pod tímto odkazem
Reportáž z posledního pražského workshopu

www.abletonlive.cz


Dodal: Tobi Schenke

INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ABLETON LIVE WORKSHOP

Sobota 19. 2. 2011
Vstup: do 10.2. 990,- 1 290,- na místě
Vystupují:
Libor Ocásek aka Sunakashi, Boris Carloff, Martin Jirsák
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
ABLETON LIVE WORKSHOP, 19.2. Music City
1 vstup, 1x sluchátka AKG
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika