Dance Celebration 3 již 4. března v SaSaZu

Dance Celebration 3 již 4. března v SaSaZu

09. 02. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jako první proměnili v obrovský taneční chrám česká nákupní centra, nejprve pražské Arkády Pankrác a vloni OC Vaňkovka v Brně. Ted\' na úspěch těchto akcí, které souhrnně navštívilo na deset tisíc lidí, navazují Dance Corporation komorněji laděnou „klubovou nocí“ v pražském SaSaZu.

Dance Celebration se díky oběma právě zmíněným akcím v nákupních centrech stala „značkou“ garantující stylovou party zahraničních parametrů.  Brandem, pro který je nadstandarní a maximálně komfortní prostředí, prvotřídní technické vybavení a v neposlední řadě line up nabízející vskutku elitní zahraniční DJe, samozřejmostí. A nejinak tomu bude 4. března v SaSaZu, kde se v rámci večera představí Mauro Mondello, Kurd Maverick a Teddy O. 

Maura Mondella není již tuzemskému publiku příliš představovat. Vystupoval již na předchozí Dance Celebration v Brně a vloni v září se zaskvěl v roli hosta na pražském vystoupění Davida Guetty v Tesla Aréně. Mauro je sice původem Ital, řadu let již však žije v Německu, kde pravidelně nejen vystupuje ale také pořádá bujaré párty jako De la Creme nebo Sexy Chick v nejžhavějších tanečních klubech. Hrál také na vyhlášených italských párty Diabolia Fu**in Fu**in House Party a na Papeete Beach Milano Marittima, pro legendární Les Soirées Oh Oui v Belgii a na Zoom Out Festivalu v Bangkoku. Na podzim dokončil nové albu, ze kterého již představil singl Lovin' You a stejnojmenný videoklip.

mondello 

Účast na Dance Celebration potvrdil i DJ Teddy O, který navzdory tomu, že žije a působí v Německu, se těší celovětovému renomé. Vystupoval s takovými jmény jako jsou Rihanna, 50 Cent, Destiny's Child, Eminem, Missy Elliot nebo P. Diddy. Posledních šest let tráví každé léto na Ibize, kde vystupuje v proslulém Pacha Clubu a je často zván na hudební show (MTV), módní přehlídky značek jako Hugo Boss, Ed Hardy nebo Rocawear nebo večírky magazínů jako People Magazine, FHM, Hustler či Playboy.  V hip hopové komunitě je velmi dobře známý i díky radiové show Beat Selection, kterou každý týden uvádí na nejpopulárnější hip hopové a R&B stanici v Evropě - Jam FM. Je rovněž blízkým spolupracovníkem nahrávací a vydavatelské společnosti Universal Records, pro které produkoval nebo remixoval skladby pro Snoop Dogga, Lady Gaga, Dizzee Rascal, Seana Paula aj.

teddy o

Třetí hvězdou bude v SaSaZu na Dance Celebration Kurd Maverick. Německý DJ a producent v jeho žilách po předcích koluje turecká krev prokázal svůj talent velmi záhy, jen po pár letech působení v německých klubech. Tím skutečným zlomem však byl až remix Pump Up The Jam od skupiny Technotronic, který oblétl doslova celý svět a zahájil Kurdův strmý vzestup, jenž trvá dodnes. Následoval neméně úspěšný druhý singl The Rub, spolupráce s hvězdami hudebního nebe jakými jsou např. Robbie Williams, Bob Sinclair nebo Basement Jaxx, podíl na vzniku megahitu Love Sensation (2006) a remix Blue Monday od New Order, který zbořil prodejní žebříčky po celém světě. Kurd Maverick vystupuje po celém světě od Londýna, Paříže, přes Moskvu a Sao Paulo až po Sydney. V Čechách se prvně představil v roce 2009 na narozeninách klubu Mecca.

maverick

Nechte mráz za okny a přijďte se zahřát do SaSaZu, kde bude 4.března zaručeně pěkně horko!

Více informací na www.dance-celebration.com a www.sasazu.com



Dodal: Katka Dědková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DANCE CELEBRATION

Pátek 4. 3. 2011
Vstup: 290 Kč
Vystupují:
Kurd Maverick, Mauro Mondello, Teddy O
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika