Kyau & Albert v Musicland Imperium Louny

Kyau & Albert v Musicland Imperium Louny

27. 02. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Musicland Imperium Louny, moderní zábavní prostor, hlásí návrat jedné z nejúspěšnějších djských dvojic současné světové taneční scény. V sobotu 12. března 2011 zde vystoupí německá dvojice Kyau & Albert (Euphonic/DE), která si před necelým rokem a půl podmanila lounské publikum a připravila mu naprosto vyjímečný zážitek!
KYAU & ALBERT (Euphonic/DE) patří už řadu let do úzké světové špičky o čemž svědčí pravidelná umístění v uznávané anketě časopisu DJ MAG TOP 100. Díky podpoře a spolupráci s DJs mezi nimiž nechybí Paul Van Dyk, Tiësto, Armin van Buuren, Cosmic Gate, Gabriel & Dresden, Above & Beyond a další, se duo KYAU & ALBERT vypracovalo mezi nejuznávanější producenty.

Hity "Made Of Sun", "Velvet Morning", "Walk Down", "Kiksu", “Are You Fine?”, “Always A Fool”, “Megashira” nebo nejnovější „I Love You“, „Painkillers“ a „Once In A Life“ zazněly v jejich podání na megaparties: Paul Van Dyk, Mayday, Creamfields, Global Gathering, EnTrance nebo na domácím Open Air Festivalu Mácháč, kde KYAU & ALBERT patřili k největším a fanoušky nejlépe hodnoceným hvězdám.



Nejen vlastní hity, ale také remixy tracků 6AM, Out Of The Sky, As You Fall nebo Feelin Good ve verzích od KYAU & ALBERT válcují v posledních týdnech, měsících a letech žebříčky prodejnosti nejen na serveru Beatport, ale i mnoha dalších.

Po jejich boku se představí MICHAEL C, známý díky svým úspěšným vystoupením na festivalech Mácháč, Summer of Love, Transmission , Pleasure Island nebo na Tiësto Central Eastern European Tour kde byl jediným českým zástupcem. V hodnocení Dance Music Awards se Michael C pravidelně umisťuje v TOP10 a jeho nejlepším výsledkem je pozice 3. nejlepšího Dje v ČR. Loňský rok přinesl pro MICHAELA C řadu úspěchů a především pozitivní ohlasy na singl Put Me On ze strany Marca V nebo Ferryho Corstena mu dodá další elán k již nyní výtečné tvorbě.

Druhým čechem a oslavencem na stagi bude MARTHY, oblíbený pro svůj energický styl s prvky electra a trance. Právě jeho nápad uspořádat svou narozeninovou párty a připravit pro fanoušky vyjímečný zážitek stál za zrodem této jedinečné párty. V posledních letech se MARTHY představil na podiích po boku DJs: Kyau & Albert (DE), San (NL), Michael Burian, LayDee Jane, Bon Finix, Chris Sadler, Orbith, Michal Poliak, na parties Meccamix, Warm Up Tours k Citadele, Creamfields nebo Apokalypse .

Line up doplní břeclavský rodák a v současné době tvář oblíbeného pořadu Factory Bootleg Monopol DJ LEEMAC. Tento zkušený mazák nasbíral během své dlouhé kariéry řadu zkušeností po klubech v rámci celé ČR. V současné době se zaměřuje především na electro house, techno, minimal nebo trance.

Vidět a slyšet KYAU & ALBERT naživo je nepopsatelný zážitek, který si můžete užít v moderní prostorech Musiclandu Imperium Louny s kapacitou až 1400hostů na 2 hudebních stagích. O maximální komfort se postará proškolený personál na 5ti barech se širokým sortimentem alkoholických i nealkoholických nápojů. Ke skvělému zážitku přispějí světelné a pyrotechnické efekty, laser show, moderní zvuk a projekce s plazmovými panely.

Dodal: DJ Marthy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KYAU & ALBERT

Sobota 12. 3. 2011
Vstup: 80 Kč
Vystupují:
kyau & albert , michael c, marthy, leemac
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
KYAU & ALBERT, 12.3. Musicland Imperium Louny
2x VIP vstup s místem k sezení + plakát s podpisy Kyau & Albert
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika