Soutěžte s londýnskými Republic Artists

Soutěžte s londýnskými Republic Artists

06. 03. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
 Po premiérovém dílu party v listopadu minulého roku se v sobotu 26. března vrací Republic Artists zpět do Chapeau Rouge. Celou nocí vás provede celkem 5 djs z Londýna v čele s Thomasem Teslou. Bar bude tentokrát pod kontrolou trojlístku z Nightphunk Recordings. Ve spolupráci s organizátory akce vám přinášíme soutěž o volné vstupy a poukázky na konzumaci v klubu v hodnotě 200 Kč!
Pojďme si nyní představit jednotlivé djs. V následujících krátkých biografiích najdete take odpověď na naší soutěžní otázku.

Darren Gregorydaren
Darren se na UK scéně pohybuje od konce devadesátých let. Po velice krátké době se dj z malého baru v Hastings dostává do předních UK klubů jako Space v Leeds, Clubsneak v Birmingham nebo The Tube v Halifax. Od roku 2007 můžeme Darrena vidět především v Londýně na parties Republic Artists a přes léto na jeho residentní noci Shine v řeckém Zante. Darren minulý rok vydal svůj debutový single Tonic na labelu Eleflight, který byl součástí Santim Touches Departure mix kompilace. Krátce na to vydává další 2 EP na německém Stilecht Rocken a švédskem P.R records. Jeho poslední EP se momentálně připravuje na vydání na Lucca Ricci Aenaria Music.

Tomasuchy aka Thomas Tesla tesla
Rodák s pražského Josefova, který stojí za projektem Republic Artists, se na londýnské scéně pohybuje již šestým rokem a není žádného velkého klubu, kde by se neobjevil. Kromě londýnských residencí je od roku 2007 pravidelně zván na Ibizu, kde se představil hned v několika klubech jako Eden, Amnesia (Cream), Privilege nebo Es Paradise. Kromě zemí východní Evropy rovněž absolvoval turné v Asii a v Jižní Africe. Začátek jeho kariéry je spojen s progressive house a electrem, avšak v posledních letech si jeho srdce získalo techno a underground house.

»»» Soutěž o volné vstupy a barové poukázky «««

Levida levida
Plzeňská rodačka se během krátké doby dostala do povědomí londýnských promotéru, což jí zajistilo hraní v klubech jako Ministry Of Sound, Area, Whitehouse, The Egg nebo Lightbox. Vrcholem její píle bylo jistě vystoupení v klubu Eden Ibiza a warm up set pro Xpress – 2 v baru Itaca. Letos v únoru vydala debutové EP na Percent records.

Feronia feronia
Stejně tak jako LeVida se Feronia začala objevovat na akcích Republic Artists minulý rok. Rodačka z bulharské Sofie se přestěhovala do Londýna na začátku roku 2008, kde začala studovat DJing a hraní z Abletonu na škole London School Of Sound. V roce 2009 získává víkendovou residenci v Molton House a od roku 2010 je taktéž residentkou akcí pod hlavičkou Smartie Partie a Republic Artists. V Londýně ji můžeme slýchat v undergroundových klubech jako The Den (ex. "The End"), Lightbox, The Egg, Area, Cable a Nomad. V zahraničí především v Bukurešti v klubu Kristal a after parties Luxury Afterhours. Tento rok mimo jiné vystoupí na akci techno labelu Teleport Records v Hannoveru.

James Simmons simons
27 letý James je součástí londýnské scény téměř 10 let. Můžeme ho pravidelně slyšet v Ministry Of Sound a od loňského roku na akcích Republic Artists. Momentálně také spolupracuje s promotéry z Planet Angels a EML recordings, kde vydal svůj single Breakpoint.

www.facebook.com/republicartists
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

REPUBLIC ARTISTS

Sobota 26. 3. 2011
Vstup: do 22h zdarma, poté 50,-
Vystupují:
Tomasuchy aka Thomas Tesla & Darren Gregory (uk) & James Simons (uk) & Feronia (uk) & Levida, Lucas Hulan, Lumier, Buiscuit LIVE CONCERT: Goropiš + Moow rock-punk, indie pop
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
REPUBLIC ARTISTS, 25.3. Chapeau Rouge
3 x 1 vstup + 3 x poukázka na konzumaci na baru v hodnotě 200,-
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika