Tomcraft se vrací na Rehab

Tomcraft se vrací na Rehab

09. 03. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Máte pocit, že jste již viděli vše? Omyl! Rehab je zpět v klubu Fabric stejně jako Vaše psycho ex-přítelkyně. Po celý rok Vám Rehab přinášel to nejlepší z house, techna a electra a to pod střechou pražského klubu Mecca.
Mohli jste vidět módní přehlídky světových značek a naše sestřičky Vám ukázaly řady výhod párty Rehab. Byly jste to Vy, kdo si přál mít nevyléčitelnou nemoc jen proto, aby se Vám sestřičky více věnovaly a samořejmě jste poté pařili až do rána. Tohle bude premiérový Rehab v klubu Fabric v roce 2011 a my se v pozadí držet rozhodně nebudeme. Viděli jsme, kolik z Vás již dostalo zpět svůj styl a sex appeal a pro Vaši roční terapii před létem jsme si proto pozvali legendárního remixéra a hitmakera z německého Mnichova - Tomcrafta, aby Vás dal zpátky do pořádku!

Tento DJ a producent zároveň snad nepotřebuje ani více slov. Vydal x alb a na svém kontě má bezpočet remixů pro takové velikány světové hudební scény jako jsou Depeche Mode, Pet Shop Boys, Dave Gahan, Dandy Warhola, Sonique, Simple Minds a další. Jejich spolupráce vynesla Tomcraftovi tři ceny Dance Awards: Singl roku, nejlepší radio hit „Loneliness“ a také nejlepší album „MUC“. Jeho veleznámému hitu Loneliness padla k nohám spousta evropských hitparád, včetně britské MTV. Ke všemu výše zmíněnému se ještě stihl aktivně prezentovat i jako DJ. Jeho sety byly ke slyšení na festivalech Mayday, Love Parade, Energy, Nature One a stejně tak i v nejznámějších britských klubech The Gallery, Godskitchen, Tangled nebo Promise. Své mixovací dovednosti předváděl i mimo Evropu, např. v Austrálii, Kolumbii, Japonsku či na Novém Zélandě. Tomcraft je také zakladatelem a majitelem značky Great Stuff Germany, zaobírající se nejen hudebním, ale i filmovým průmyslem.



Dále vystoupí spoluzakladatel a rezident noci Nesquik, který věnoval svůj zimní čas hudební produkci, aby Vás mohl léčit nejnovějšími trendy v oblasti Tech-house music. Nyní máte možnost posoudit i nakupovat jeho tracky prostřednictvím portálu Beatport a na spoustě dalších. Jistě ho v mnohém inspirovalo jeho vystoupení na Summer Sessions se samotným Carlem Coxem nebo na festivalu Pleasure Island s Umekem. Celý line up doplní mlada krev Duncan Grey, Ozzy de Sante a Coobcha. Ano, víme, že to zní vše až příliš nadnešeně, ale Rehab je příliš. Takže naberte dech a v sobotu 26.3.2011 se uvidíme společně s Tomcraftem v klubu Fabric!

Dodal: Nesquik, Rehab party
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

REHAB PRESENTS TOMCRAFT

Sobota 26. 3. 2011
Vstup: 200/250
Vystupují:
Tomcraft (GER), Nesquik, Duncan Grey, Ozzy de Sante, Coobcha
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika