Chris Liebing vystoupí na narozeninách Fabricu

Chris Liebing vystoupí na narozeninách Fabricu

17. 03. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Rok se s rokem sešel a máme tady další oslavu narozenin naší Továrny na Život. Ano, Fabric slaví už jedenáct let svého trvání a fungování. Za tu dobu se zde vystřídalo několik stovek djs, a právě na narozeniny se vám snažíme přivézt ta nejlepší jména, která se na taneční scéně pohybují. Vždyť uznejte sami - Rank1, Ronski Speed, Mario Ranieri, Marco V či Jose Amnesia vždy dokázali Fabric skoro zbourat.
Letošní oslava bude svým pojetím naprosto revoluční, protože po pěti letech se na main stage vrací techno! A důvod je prostý… Podařil se nám opravdu husarský kousek, totiž poprvé v historii českého i slovenského clubbingu vystoupí v rámci našich jedenáctých narozenin světová techno legenda – Chris Liebing! Společně s ním na stegei, která ponese název našeho mediálního partnera techno.cz, vystoupí naše djská jednička Lucca, obrovský talent slovinský Tomy DeClerque, tradičně výborný Orbith, olomoucký Wolscha, na za Ostravu stále se lepšící djane Denysa a rezident RobiQ.

Ale ani příznivci houseu, progressivu a tranceu nepřijdou zkrátka. V garage stagei se představí česká djská TOP elita těchto hudebních stylů. Headlinerem bude velmi populární rezidentka našeho klubu Laydee Jane, dále taktéž rezident Martin Gredner, pardubický bavič a v poslední době i vynikající producent Michael C, pražský Nesquik. Line-up doplní Peter Key, Danny Bright a premiérově v Ostravě známý houseový dj Turda.

Jak je zvykem, hrát se bude i v baru v prvním patře, který bude patřit mladé krvi, kterou bude zastupovat Lukhino Bambus, ruský VanVega, LaFunk, Salvic, T-Bone, Piri. Celkově tedy na třech stageích vystoupí 20 djs, hrát se bude 14 hodin, na main stagei bude obrovská LCD tabule s projekcí, hlavní i vedlejší stage bude nazvučena gigantickým sound systémem Adamson o celkovém výkonu 50 kW, těšit se můžete na krásné gogo, ovocné a čokoládové bary, spousta dárků… Novinkou bude zajištění fastfoodového občerstvení, prodej lightsticků a vějířů atd.

www.fabric.cz

Dodal: Lukáš Ščurek, Fabric
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

11TH ANNIVERSARY OF CLUB FABRIC

Pátek 13. 5. 2011
Vstup: 500/550
Vystupují:
Chris Liebing, Lucca, Tomy DeClerque, Orbith, Wolscha, Denysa, RobiQ, Laydee Jane, Martin Gredner, Michael C, Nesquik. Peter Key, Danny Bright, Turda, Lukhino Bambus, VanVega, LaFunk, Salvic, T-Bone, Piri
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika