Lesní zvěř v novém klipu Vladivojny La Chia

Lesní zvěř v novém klipu Vladivojny La Chia

17. 03. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Hudebnice Vladivojna La Chia v sobotu večer na Musicserver.cz uvede druhý videoklip z debutové desky Tajemství Lotopu, která vyšla na závěr roku 2009. Po titulním klipu bude následovat částečně animovaný videoklip ke skladbě Wild Secret.
Vladivojna v klipu náznakem nechá zavzpomínat na její nyní zmražený projekt Banana, k divákům promluví v rudém kostýmu a paruce stejně ohnivé barvy. "Hraju v něm lidskou šelmu. Navíc je to úžasný kontrast k tomu, co se tam děje i k lesnímu prostředí, v kterém se převážně odehrává," vysvětluje Vladivojna La Chia.

Snímek Wild Secret odkazuje na Vladivojninu komiksovou tvorbu a kreslenou postavu Action Hero. "Příběh je o zmateném a vlastně i nerovném boji s vlastní animálností a magičností čistých zvířecích pudů, které pro mě mají až mystický charakter a které tak často potlačujeme. Před něčím utíkám, něco hledám. Houby, ptáci a různá jiná stvoření mi po svém ukazují cestu," zpovídá se Vladivojna La Chia.

Autorkou klipu je režisérka Sarah Grey. Zajímavý je i vzrod skladby. "Úvodní troubená melodie mě napadla v malém kostelíku na Hradě Hukvaldy. Byl to magický okamžik. Stála jsem zády k oltáři, dívala se ven přes otevřená vrata a začala jsem něžně troubit," vzpomíná hudebnice původem z Ostravy.

www.vladivojna.com

Dodal: Pavel Eichler, Barometr
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika