Report z  Trancefusion warm up party v SaSaZu

Report z Trancefusion warm up party v SaSaZu

18. 03. 2011  |  Autor: DjDkDave  |  Komentáře (1)
O minulém víkendu se odehrály hned dvě warm-up party k chystané halovce Trancefusion, která proběhne 30. dubna v Praze na Výstavišti. Na obou akcích se představilo stejné osazenstvo v podání zahraničních First State a Myon & Shane 54, kteří vystoupí i na hlavní party. Domácí barvy pak zastupoval Michael C a duo Bontrip. Tento report se bude týkat pražské štace v SaSaZu.
Na párty jsem dorazil někdy před půl dvanáctou a celkem jsem se vyděsil, protože tak prázdné SaSaZu jsem ještě niky neviděl a pohled na taneční parket byl vskutku velice smutný. Bylo na něm všeho všudy kolem 20 lidí a kolem barů zhruba dalších 80 lidí, což je na klub velikosti SaSaZu opravdu velice komorní návštěva.

Teď ale přejdeme raději k hudbě. Do půlnoci hrálo duo Bontrip, kteří nehráli vůbec špatně. Na úplném konci jejich setu přibylo i partypeople na place, přesto bylo na parketě stále poloprázdno a o nějaké atmosféře nemohla být ani řeč.

O půlnoci se za mixážním pultem objevil Sander van Dien, který v současné době zastupuje projekt First State. Při jeho setu se pomalu začal zaplňovat i taneční parket. Odhadem se na tuto akci mohlo vypravit celkově zhruba 350 lidí. Ale zpět k Sanderovi, jeho set byl na celkem slušné úrovni, nutno říci, že měl opravdu čistý a kvalitní zvuk a v jeho setu jsem nenašel žádná „hluchá místa“. Celkem to šlapalo, zahrál například Dash Berlin feat. Emma Hewitt - Waiting (First State Remix), což byl i dle reakcí lidí asi nejsilnější okamžik jeho setu, dále pak First State feat. Sarah Howell – Brave, Dustin Zahn - Stranger To Stability (Len Faki Podium Mix) a mnoho dalších kvalitních songů. Celkově jeho set hodnotím kladně.

Po Sanderovi se za mixák postavilo maďarské duo Myon & Shane 54, pro které to byla zároveň premiéra u nás (v rámci obou warm-upů). Jejich set byl melodičtější a obsahoval i více „vokálovek“ oproti předchozímu interpretovi a dalo by se říci, že i atmosféra v klubu se znatelně zlepšila a lidé o dost víc reagovali na podněty obou DJs. Energie z dvojice vysloveně tryskala a bylo vidět, že si set užívají společně s lidmi. Zahráli např. Jochen Miller - Brace Yourself, Orjan Nilsen vs. Ridgewalkers - So Find Long Radio (Myon & Shane 54 Mashup), Delerium - Silence ft. Sarah McLachlan (Tiesto Mix), Gareth Emery - Exposure (Myon & Shane 54 Monster Mix) a další. Až do předčasného ukončení jejich setu to byla opravdu jízda!

O předčasné ukončení se postarala technická závada. Asi v 3:45 vypadl úplně zvuk a zhruba 10 minut bylo ticho a Myon & Shane s velkým rozhořčením museli ukončit svoje vystoupení. Technici poté přepojili kabeláž na „erární repráky“ a nastoupil za mixák Michael C. Jeho set byl také kvalitní, ale hodně lidí se poté, co dohráli Myon & Shane, rozhodlo odejít, což ovšem byla škoda, protože Michael hrál opravdu od podlahy. Krátce po páté hodině jsem se také vypravil zpět do ulic velkoměsta s pocitem hudebního uspokojení.
Až na nepochopitelný technický kiks a opravdu nízkou návštěvu se tato party celkem vydařila. Nezbývá nám nic jiného než doufat, že k takovému technickému kolabsu nedojde na samotné TranceFusion na konci dubna.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANCEFUSION WARM UP

Sobota 12. 3. 2011
Vstup: 220/330 VIP 390/490
Vystupují:
Myon & Shane 54, First State, Bon Trip, Michael C
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

19. 03. 2011 | 09:48:50
+0 | -0

reakce

Akce podařená, škoda, že bylo míň lidí, tipoval bych ale tak 600 určitě. First State překvapení večera. Co se týče toho kiksu, tak sami pořadatelé na Facebooku psali, že Myoni odpálili nějak zvuk. Sám jsem si všimnul, že tam během jejich setu technik několikrát přilítnul a gestikuloval s nima, ale oni ho docela fuckovali :( Takže tomu asi i věřím, že jim odpálil mixák, takže za ten kiks asi mohli oni sami:) Ale jinak atmosféra skvělá a lidi se docela dobře bavili.
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika