Urban X Clash - interaktivní studiová reality show

Urban X Clash - interaktivní studiová reality show

04. 04. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Dne 1. dubna odstartuje nová v Čechách ojedinělá soutěž s názvem Urban X Clash. Jedná se o studiovou reality show, kde se interpreti utkají o první cenu, kterou je natočení alba a videoklipu k prvnímu singlu. Nahrávat se bude ve studiu Urban Traffic Records a to jak audio, tak i na video kamery a vše se následně ve formátu pořadu odvysílá na kanálu youtube.
Účelem této show, je prověření schopnosti adaptace soutěžících do studiového prostředí a to ve formě stresu, časového limitu na přípravu nebo "jen" dvě ostré nahrávky. Vždy soupeří dva umělci a ihned po startu si vybírají hudební základ a losují si tématické zadání, oba tyto základy jsou pro oba stejné. Následuje dvaceti minutový limit na přípravu textu v určité délce a adaptace do hudby. Po uplynutí časového limitu se jde nahrávat do studia. Vše je následně společně s videem sestříháno, upraveno a uploadováno na youtube, kanál UrbanXClash a to vždy pravidelně ve středu a neděli. Pořadem provází dvě moderátorky, Marcela Skřivánková a Tereza Seidlová.



Výsledkem této soutěže mimo hlavní ceny může být například průzkum mladého publika, čemu v současné chvíly dávají přednost, uhlazenému zpěvu v podání charizmatické zpěvačky, nebo tvrdému raperovi..? Průběh soutěže obohatí a atmosféru odlehčí battly v podobném konceptu například DJs, kde ve zkratce jde o přípravu setu v časovém limitu z několika vylosovaných neznámých desek různých žánrů. Tyto battly budou přístupné veřejnosti na dostupných venkovních plochách. Věříme že diváky zaujme novota, která nahlédne pod pokličku studiové práce a budou mít možnost nahlédnout, jak trnitá cesta může být k vytvoření hitu, který slyší v radiu.

Koukněte na urbantraffic.cz , kde zjistíte maximum o soutěži samotné!

Dodal: Petr Wacko
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

24. 11. 2012 | 23:15:16
+0 | -0

kde?

kde se prihlasim jestly budou novy rady
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika