Kašpárek v rohlíku se představí v pořadu Radia 1

Kašpárek v rohlíku se představí v pořadu Radia 1

07. 04. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V úterý 12. dubna ve 22:00 v pořadu Radio 1 On Stage odvysíláme dva záznamy koncertů originálního hudebního projektu Kašpárek v rohlíku. První koncert proběhl v únoru 2008 v Paláci Akropolis, druhý je záznamem loňského vánočního koncertu v Lucerně.
Loňský vyprodaný vánoční koncert byl vyvrcholením čtyř let aktivit projektu Kašpárek v rohlíku. Vystoupení v Lucerně pojali organizátoři jako komiks a na scéně se vystřídala řada muzikantů, zpěváků a herců, kteří projektem prošli; například Blanka Šrůmová, Radek "Gipsy" Banga, Lenka Dusilová, frontman Sto zvířat Honza Kalina, Márdi z Vypsané fixy, Milan Cais z Tata Bojs i Ondřej Pečenka, který je podepsán pod hudební stránkou Kašpárka. Sestavu vystupujících doplnili herci Jihočeského divadla České Budějovice, kteří vystupují v kašpárkovských představeních.

Kašpárek v rohlíku je projekt pro děti a dospělé postavený na originálním propojení divadla a hudby ve vlastních představeních, živých hudebních show i na hudebních nosičích. Celý projekt vznikl v roce 2007 jako reakce na nedostatek kvalitních původních písniček pro děti a také jako reakce na téměř neexistující mezigenerační zábavu určenou společně pro dospělé a děti. Projekt zatím vydal dvě dlouhohrající desky a speciální vánoční singl.

http://www.bejbypank.cz/

Dodal: Klára Vlková, Radio 1
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika