Čokovoko zahrají "Hudbu" v domovské Flédě

Čokovoko zahrají "Hudbu" v domovské Flédě

10. 04. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V úterý 12. 4. představí svérázná dvojka, která si kolem sebe vybudovala hyperlokální kult, své čerstvé album "Hudba" v rámci tour "Co Češka, to muzikant" i ve své "domácí Flédě". Kapela postavená na pirátství v jeho nejčistší formě, dadaismu, kouzlu okamžiku a interakci s publikem odhalí svou čerstvou novinku, na které se produkce ujal Tomáš Kelar, někdejší člen anglických Mountineers.
Syrová poetika vysokoškolské studentky Adély a sociální pracovnice Zuzany. Provokace, recese, absurdita, taneční kreace a kastaněty. A protože je po pěti letech rozčilovalo recitovat to samé a už si moc pamatovaly texty, připravily novou desku Hudba. Koho naštvou tentokrát?

Texty holky psaly na chatě a v (jejich) dvou bytech, taky v hotelové recepci v Madridu, v paneláku v Malaze, na černošské koleji v Gentu, v autobusu, ve vlaku, na diskotéce a v kocovině. Písní je 13 a jsou o sebevraždě (píseň Sebevražda), Brnu (píseň Brno), o monogamii (píseň Monogamie) atd.

čokovoko

Konceptem desky bylo od začátku nepoužít , alespoň vyjma zájmen a pomocných sloves. Ale jakoby se muselo potvrdit, že se všichni pohybujeme v kruhu a myslíme si furt to stejné, vmísilo se tam nevědomky dvakrát slovo pizza (v jiném pádu i čísle), slovo hovno (v jiném pádu), dvakrát kmen slova plivat a dvakrát byly tematizovány Rychlé šípy. „Nevíme, jestli bohužel nebo bohudík, ale vedeme zatím poměrně bezstarostný život chudý na nemoce, drogy, rozvody, válku a povědomí o politice a historii, takže tato podobná emo témata tam asi nejde najít", vysvětlují Čokovoko.

Jako hosty si holky pozvaly 2 singles, Don Juan disco a Greatest hits collective djs!

poslech 5 písní

www.fleda.cz

Dodal: Tomáš Ondráček, Level B production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: ČOKOVOKO

Úterý 12. 4. 2011
Vstup: 140/160
Vystupují:
Čokovoko, 2 singles, Don Juan disco, Greatest hits collective djs
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika