Poslední Sheexy House ve starém Chapeau

Poslední Sheexy House ve starém Chapeau

13. 04. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po dvou měsících se do Chapeau opět vrací pravidelný večer Sheexy House, jemuž vévodí rezidentní dvojice djs Tazz & Biodan. Mimořádně s rezidenty vystoupí také dj Wicc, neboť kromě jeho narozenin se bude slavit i poslední Sheexy House ve starém Chapeau!
Ano, čtete správně, legendární klub Chapeau Rouge projde po delší době zásadní rekonstrukcí, která se částečně dotkne všech jeho pater. Detaily si klub schovává zatím pro sebe, abyste se měli na co těšit. Tak se přijďte v pátek odvázat do Chapeau takového, jak ho znáte, než změní svou tvář. Kromě tradiční zábavy vám tento večer nabídne opět rozmanitý hudební výběr plný novinek i starších neohrabaných pecek z djského repertoáru pohybující se na pomezí všech žánrů house music, jak tu již bývá zvykem.

Chapeau Rouge má sice tři patra, ale tentokráte bude otevřen pouze Dance club floor s výše uvedeným programem, a na horním baru bude skotačit dj Radek Honc s dalšími rytmy house music. Pokud byste se chtěli už teď navnadit, můžete si zatím pustit videoset ze společného vystoupení djs Tazz, Biodan a Slater před Silicone Soul na adrese: http://www.madtv.cz/tazzbiodanslater.html

Takže přijďte si v pátek odpočinout od všedního shonu a pobavit se do Chapeau Rouge na Sheexy House rozvinout svůj klid a buďte s námi dobří, my totiž budeme. Vstup je jako vždy zdarma.

www.chapeaurouge.cz


Dodal: Jan Kolar alias dj TAZZ
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SHEEXY HOUSE

Pátek 15. 4. 2011
Vstup: zdarma
Vystupují:
Tazz & Biodan, Wicc
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika