Decadance Cabaret se hlásí o slovo

Decadance Cabaret se hlásí o slovo

14. 04. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po půlroční pauze je zpět v plné síle party Decadance se vším, co vás na ní baví. A kdo budou protagonisté této noci? Nešlo zalovit nikde jinde, než v samotné kolébce kabaretů a šantánů, totiž ve Francii. Mezi headlinery červnového vydání patří Arno Cost a Tristan Garner.
Arno Cost, hvězda světového formátu, houseový DJ a producent, který je velmi dobře znám i českému publiku. Hitmaker, který nikoho z vás rozhodně nenechá na parketu jen tak podupávat.

arno cost

Moc odpočinku bohužel nezažijete ani při produkci dalšího zástupce francouzské taneční scény, kterým není nikdo jiný než Dj a producent Tristan Garner.

Oba francouzští DJs jsou dlouholetí kamarádi, tak se jistě můžeme těšit i na nějaké společné překvapení v jejich podání.

Česká scéna bude na této edici zastoupena také silnou sestavou! Po téměř dvou letech se k nám po skvělých ohlasech na jejich první společné vystoupení na edici Club 54 vrací česká djská královna Lucca a s ní živel jménem Tereza Černochová. Můžete se těšit na další songy, které Lucka s Terezou připraví jen a jen pro tuto noc!

lucca

Revis, Pete Walk, Adam Cloud a Marshall je čtveřice českých DJs, kteří společně tvoří uskupení Proud M a všichni čtyři společně vás ujistí, že pro odpočinek nebude během této noci ani kousek prostoru.

Těšit se samozřejmě můžete na další lahůdky, které s tématem Cabaret budou rozhodně korespondovat.


Více informací na www.decadance.cz a http://www.facebook.com/decadanceparty

Dodal: Zdeněk Masopust, Decadance
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DECADANCE CABARET

Pátek 10. 6. 2011
Vstup: prvních 300 ks 390 Kč + poplatky, dále 450 Kč + poplatky, na místě 590 Kč/ VIP 990/1190 Kč
Vystupují:
Arno Cost (F), Tristan Garner (F), Lucca (CZ) + Tereza Černochová (CZ) vokály, Proud M (CZ), mnoho živých vystoupení připravených speciálně k tématu této edice Live VJ mix – Dílna film
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika