Tonya Graves představí v Akropoli své sólové album

Tonya Graves představí v Akropoli své sólové album

14. 04. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tonya Graves, která se do širšího povědomí zapsala jako zpěvačka Monkey Business, vystoupí 20. dubna v Paláci Akropolis, kde představí ukázky ze svého nadcházejícího sólového alba.
Zatím bezejmenná novinka, na které zpěvačka spojila síly s kytaristou Support Lesbiens Hynkem Tomanem, vyjde na přelomu září a října. Ochutnávka z ní však bude ke slyšení nejen v Akropoli ale i na Velikonoční pondělí na ČT v jejich každoročním pořadu Pomozte dětem.

„Přestože jsem se v poslední době často sólově spojovala s jazzovými projekty, toto album jazzové nebude. Přinese mix různých stylů a hudebních vlivů, proto ho nemůžu žánrově přesně definovat. Můžu ale říct, že jsem s dosavadním výsledkem moc spokojená a doufám, že lidi si tuhle desku budou užívat stejně jako já“ uvádí Tonya Graves.

„Jakékoliv stylové pojmenování by v případě této desky bylo asi zavádějící, každá píseň je solitérem, který obstojí jak samostatně tak vcelku“ doplňuje Hynek Toman, kterým je nejen autorem hudby ale i producentem celého alba. „S Tonyou se mi spolupracuje moc dobře, mám pocit, že jsme si autorsky tzv. padli do noty a věřím, že to bude na desce znát. V tuto chvíli máme hotových sedm skladeb, které vznikly u mě ve studiu, míchat je však bude Ecson Waldez v Biotechu“.

www.palacakropolis.cz



Dodal: Katka Dědková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: TONYA GRAVES

Středa 20. 4. 2011
Vstup: 150 Kč
Vystupují:
tonya graves
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika