Refresh! v MMC Universe

Refresh! v MMC Universe

30. 01. 2006  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Refresh! nová rezidendní noc DJ Groofa, každý čtvrtek to nejlepší z house, latino muziky. Večer věnován zbrusu novým koktejlíkům s finlandia vodkou. Přijďte ochutnat caipirosku, mangopirosku a cranpirosku.
Refresh! nová rezidendní noc DJ Groofa, každý čtvrtek to nejlepší z house, latino muziky. Večer věnován zbrusu novým koktejlíkům s finlandia vodkou. Přijďte ochutnat caipirosku, mangopirosku a cranpirosku. Happy hour od 21 do 23hodin, 50% sleva na drinky. Holky vstup zdarma a chlapíci za 50. Každý čtvrtek, Refresh! v MMC Universe.


DJ Groof
Charakteristické pro jeho muziku jsou chytlavá melodická basa, latinskoamerické prvky, zpívající černošky. Djem je již více než 10 let. Kromě hraní v pražských klubech navštívil s kabelou desek kluby v Švýcarsku a Švédsku. Jeho sety se nesou v duchu od klasického diska, funku let sedmdesátých přes Nu Jazz, Funky nebo Deep House až po Ibiza house.

„Narodil jsem se 1977. Máma mě dokopávala do hudební školy, což bylo zpětně to nejlepší co jsem mohl dělat. Za dvanáct let piána, ale i hoboje jsem pochopil hudební zákonitosti, bez kterých se člověk živící hudbou nemůže, podle mě, obejít. Jednoho soudného dne jsem v sedmnácti navštívil tehdejší klub Miš maš a hned jsem věděl co chci dělat. První desky jsem pouštěl v Xt3 a postupem času a let jsem hrál u nás snad uplně všude“

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika