Nová party Adama Clouda v Tousteru

Nová party Adama Clouda v Tousteru

24. 05. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Touster klub na pražské Palmovce prošel v nedávné době velkými změnami. Ty se týkají modernizace interiéru ve spodním patře klubu. Produkční tým pro vás také připravil řadu nových neokoukaných večírků. Jedním z nich je party Sound by Cloud Adama Clouda z Proud-M, která bude ve znamení tech-housu a minimalu. A koho si Adam na první díl této akce pozval?
Adam Cloud
Na české taneční scéně působí od roku 2000. Zúčastnil se DJ-ské soutěže LIVC DJ CUP, kde se umístil na 3. místě. Díky tomu je mu nabídnuto hraní v již legendárním clubu Industry 55. V roce 2002 spoluzakládá agenturu Nightstorm a podílí se na pořádání velkých parties v Praze, ale i mimo ni (Vector Venom - Valentino Kanzyani).  Stává se rezidentem nejznámějšího afterklubu Studio54, ale i fashion lounge Defilé, Aquarium music clubu a dalších.

Adam se podílel na přípravě Warm Up parties k velkým halovkám a Open air parties (Amazing City – Paul Oakenfold, či Cosmic Trip – Roudnice nad Labem), dále pořádal svou rezidentní party BASE v Pekelným baru nebo spolupracoval na Tour Pekelného Baru s názvem Triptohell, která se konala po celé ČR a SR.

adam cloud

V současné době Adam pracuje společně s Pete Walkem, Revisem a Richardem Reynoldsem na jejich DJském a producentském projektu PROUD-M. Za poměrně krátkou dobu mají za sebou mnoho úspěchů. V blízké době by měli vydat jejich nové skladby na hudebním portálu Beatport.com. Dále mají vlastní radio show „Proud Nation“ v rámci pravidelného pořadu Club Revolution na www.danceradio.cz – 89 a 102,9 FM, rezidentní noc Proud Nation v pražském klubu Prdel, kde se současně stará společně s Pete Walkem i o prodkuci. Dále party „Free Base“ v klubu Radost FX. V letním období se starají o produkci ve velmi oblíbeném klubu Blue Bar – Bílý Kámen v Doksech u Máchova jezera. V budoucnu by rá di založili vlastní label Proud-M records.

Adam si za celou svou DJskou kariéru zahrál ve většině klubech v české republice a měl možnost se setkat a vystoupit s mnoha českými, ale i světově uznávanými producenty a DJs jako jsou např: (Sebastian Ingrosso, Micky Slim, Noir, Valentino Kanzyani, Stoneface & Terminal, Kyau & Albert, Felipe, Fidelity Kastrow, Jonty Scruff….)

Pokud si Adama půjdete někdy poslechnout, můžete se těšit na set plný precizních mixů od melodického deep-house, tech-house, minimal, techno. Vždy se snaží aby jeho sety byly zvukově rozmanité a něčím ojedinělé.

Funny Rascals
Seznamte se s novým funky/techhouse projectem Funny Rascals. Dj Luismaster a Dj Enkeli. Oba djs se taneční musice věnují už nějakou tu řádku let. Datum vzniku dua Funny Rascals se mapuje na konci roku 2010. Na svá společná vystoupení se pokaždé velmi teší, jejich energie a mix techhouse/funky/techna každého okouzlí. Mezi jejich počiny určite nemůžeme vynechat pořádání klubových večírku s podtitulem DanceMarathon, které mají nebývalý úspěch a jsou pravidelně opakovány. Dalším projectem, kterému se věnuje tato dvojice je event IMAGINE, který hostí pokaždé z djs špičky české taneční scény. V tuto chvíli tvrdě pracují a připravují svojí tvorbu a novou taneční pouť s podtitulem „Solid soun d“. Tento rok je také čeká premiérové vystoupení na show v DANCE RADIU. Za krátkou chvíli existence si našli spousty přátel/fans, kteří je rádi podporují. A proto všem rádi slibujeme, že pokaždé přineseme něco navíc, něco nového do společného vystoupení.

Danny Bright
Danny Bright, je ostravský progressive-house, tech-house a techno DJ, který si za svou dosavadní kariéru již zahrál na spoustě klubových párties nejen u nás. Mezi ty nejlepší patřili Electronic music party v klubu La Vela, jednom z největších klubů USA na Floridě v Panama City Beach.

Také si zahral na proslulém celorepublikově uznavaném festivalu MAJÁLES 2009 & 2010 & 2011 jako jeden z headlinerů, také na akcích jako 10th&11th Anniversary of Fabric(Fabric Ostrava), Red Revolution(Spiz, Katowice), KissMise Open-air(Frydek-Mistek), Connection Open-air(Jesenik), Hi-Fi(Perpetuum Brno) a mnoha dalších. Dje Dannyho Brighta jste na plakátech mohli vidět se jmény jako Chris Liebing(DE) , Rank 1(NL), Kayu&Albert(DE), Stoneface&Terminal(DE), Ronski Speed(DE), Mario Ranieri(AT), Tomy DeClerque(SI), Robert Burian(SK), Michael Burian, Lucca, Laydee Jane, Jerry & Orbith, Kaisersoze, Martin Gredner, Michael C aj.

A to v klubech klubech jako LaVela(Panama City Beach,Florida,USA), Roxy(Praha), Fabric(Ostrava), Spiz(Katowice,PL) 7.nebe(Brno), Bar...Vy(Ostrava), Perpetuum(Brno), Insomnia(Karviná), Disco 1(Šumperk), aj. Na festivalech jako Connection, Majáles VŠB, nebo v rádio shows jako Hellpárty(Helax 93.7fm), Kissmánie(Kiss Morava 101.fm) a také na několika internetových rádiích již zazněli jeho sety.

Danny Bright je momentálně rezidentem v klubu BAR...VY na Stodolní ulici. Jeho sety jsou energické, plné groovů a náhlýh změn, ale také melodických pasáží a lineárně se vyvíjí až k aktuálnímu tvrdému soundu. Danny Bright při svém vystoupení často používá looping a externí efektor a tím se jeho vystoupení stává daleko pestřejším.

Dodal: Štěpán Ježek, Touster
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SOUND BY CLOUD

Sobota 28. 5. 2011
Vstup: zdarma
Vystupují:
Adam Cloud, Funny Razcals (Luismaster a Dj Enkeli), Danny Bright, Van Vega
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika