Novak 3D Disco na Remember House

Novak 3D Disco na Remember House

24. 05. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Gambrinus XCLNT vám v pátek 27. 5. přiváží do klubu Radost FX originální klubovou show. Těšit se můžete na nejžhavější party zážitek, kterým je vystoupení anglické partičky Novak 3D Disco. Jejich set bude součástí nejúspěšnější akce klubu Remember House, která běží od letošního ledna pod taktovkou djských legend Bidla a Loutky.
Tato unikátní audiovizuální show vznikla jako první svého druhu v roce 2006. Od té doby ji mohly spatřit statisíce lidí po celé planetě, ať tomu bylo na koncertním představení Calvina Harrise na londýnském Trafalgar Square, festivalu Glastonbury nebo na neopakovatelném vystoupení legendární elektronické kapely Kraftwerk v Bukurešti. 3D Disco je registrovaná ochranná značka, která je zárukou jedinečného zážitku. Na celém světě nelze nalézt stejně kvalitní náhradu. Je jediná svého druhu.

NOVAK 3D DISCO přichází s úchvatnou kombinací High Def 3D videa kombinovaného s největšími klubovými hity a vytváří tak naprosto unikátní audiovizuální show. Během roku 2009 se z tohoto představení stal celosvětový klubový fenomén, který po dlouhé době přinesl nový rozměr zábavy na parties pocelém světě. Spojení futuristických a retro hudebních prvků v kombinaci s podobně laděnými vizuály a vybavením publika retro stylovými 3D brýlemi se podařilo vytvořit party, která tu dosud nebyla. Časopis Independent nedávno napsal .."3D DISCO přineslo zpět zázraky a úžas do nočního života!".

Party třetinka Gambrinus 11 °XCLNT přináší úžas do českého nočního života už od loňského podzimu. Není tak překvapením, že plzeňské pivo v jedinečné designové lahvi, která je určena jen pro nejlepší parties přináší do Čech unikátní party projekt. Díky XCLNT budou moci pražští pařmeni objevit další rozměr toho, co to znamená užít si večírek. Je jasné, že Vás čeká XCLNT Night, jakou jste ještě nezažili!

NOVAK 3D DISCO je audiovizuální show, kde spolu hudba a 3D projekce společně komunikují. Jedná se o vystoupení DJe a VJe (videojockey) na základě daného playlistu. V Radosti FX, kde bude vystoupení NOVAK 3D DISCO součástí populární party REMEMBER HOUSE djů Loutky a Bidla se bude jednat o taneční mix legendárních tanečních tracků 90.let a houseových klasických skladeb. Show bude trvat 90 min. Každý příchozí obdrží při vstupu do klubu originální 3D brýle a ještě před samotnou show budou na obrazovkách a projekčních plochách promítany 3D teasery, které mají za úkol navnadit publikum. Během samotného vystoupení je návštěvník doslova pohlcen atmosférou a vtažen za hranice přirozenosti, kde se mísí fantazie s realitou a vytváří tak neopakovatelnou směsici zážitků, které ho vytrhnou z každodenního životního stereotypu. Hudba i video jsou synchronizované, což celý vjem ještě umocňuje.

Od svého předtavení v dubnu 2010 se tato klubová show stala jedním z nejžádanějších klubových zážitků a z londýnského superklubu Ministry Of Sound se přesunula do klubu Powerhouse v Brisbane v Austrálii, Paradiso v Amsterdamu a dále pak také do Číny, Dubaje, Turecka, Řecka, Portugalska, Bulharska, aby se vrátila k turné po 12ti klubech ve Švýcarsku. Následovala vystoupení v Indii a turné po USA. V České Republice se NOVAK 3D DISCO objevilo zatím pouze jednou a to na silvestrovské party v klubu Sasazu.

Ukázka traileru (nutné použít 3D brýle):

Info: www.radostfx.cz

Předprodej vstupenek: www.ticketstream.cz, www.ticketpro.cz



Dodal: Helena Škývarová, Soultrain Weekender
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

3D DISCO REMEMBER HOUSE

Pátek 27. 5. 2011
Vystupují:
Novak 3D Disco (UK), Bidlo, Loutka, Vectif
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika