Dj Johan Lundberg na Švédských dnech

Dj Johan Lundberg na Švédských dnech

26. 05. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Během letošního mistrovství světa jsme si připomněli, že Švédsko má silný hokejový tým a jeho národní barvy jsou modrá a žlutá. Tato krásná severská země toho ale skrývá mnohem víc – úžasnou přírodu, chutnou kuchyni, vyhlášený design, bohatou filmografii, známou kosmetiku a hlavně řadu talentovaných muzikantů.
Abba, Roxette, Eric Prydz, Swedish House Mafia... Všechna tahle jména jsou, nebo jednou budou, zapsány v encyklopedii největších hudebních velikánů světa.

Slušně našlápnuto má ovšem i mladý DJ Johan Lundberg, vítěz posledního ročníku prestižní švédské soutěže Cafe Opera DJ. Ve své domovské zemi vystupuje snad na všech nejdůležitějších nocích, sám je rezidentem v klubu Ambassadeur a pravidelně hraje po boku DJských celebrit od Boba Sinclara přes Dirty South až Sebastiana Ingrossa. Pokud jste o tomhle klukovi ještě neslyšeli, tak nastražte uši. Obzvlášť fanoušci energických rovných beatů se do něj zamilují na první pohled. Zapomeňte na zahloubaného intelektuála, který mixuje v bublině vlastního světa. Johan se rád baví, chce, aby se bavilo také jeho publikum a dává to najevo úplně vším, co má po ruce. Po nedávném pracovním výletě na veleznámou Winter Music Conference je navíc v ještě lepší formě než kdy před tím. A teď dobrá zpráva – Johan Lundberg byl vybrán jako hlavní hvězda Švédských dnů, takže ho můžete vidět rovnou třikrát. 28.5. vystoupí v plzeňském klubu PH +, 11.6. v Rooster’s coctail bar v Hradci Králové, a 18.6. v libereckém A – klubu.



A jestli vás opravdu zajímá ta švédská kultura, nenechte si ujít ani odpolední program plný workshopů, přednášek, výstav, her... Kompletní informace najdete na www.svedskedny.cz

Dodal: Kryštof Benca, Let it Roll
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika