Pojďte na Original mejdan do Roxy

Pojďte na Original mejdan do Roxy

31. 05. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dámy a pánové, letošní festivalové léto se přibližuje mílovými kroky a to je správný důvod ho oficiálně zahájit! Original mejdan s datem 8. června 2011 pohostí v klubu Roxy hned několik vystoupení interpretů, kteří by Vás měli naladit na tu správnou festivalovou provozní teplotu.
A pokud Vám v rámci večera něco přistane na klíně, tak vězte, že to bude na 100% jeden z dárků, které pro Vás máme přichystané. Chybět nebude tombola o 100 ks vstupenek na festivaly a v neposlední řadě NINTENDO 3DS ZONE, letní fashion show na tělo, V.I.P. festival room, event & lounge illuminating decorations, fresh oxygen bar a navíc dispozičně trochu jinak uspořádané Roxy. My se těšíme, Vy se těšte dvojnásob, protože tohle je ORIGINAL MEJDAN!
http://www.facebook.com/event.php?eid=149135008488036

V rámci večera se tak potkáme nejen s hudebníky a djs, ale i promotéry vybraných festivalů, se kterými budete moct v průběhu akce podiskutovat a zároveň shlédnout videoprezentace jednotlivých festivalů. Celým večerem Vás verbálně provede dvojice ve složení Charlie One z Ohm Square a Ondřej „Maks“ Turek za podpory vizuálního doprovodu VJ Martina.
V hudební produkci jsme pro červnový Original Mejdan zvolili velmi eklektický výběr v čele s live vystoupeními a k tomu připojili hned dvě performance, ve kterých SLEEPERZ předvedou svojí vyhlášenou YoYo exhibici a HYBRID CREW uvedou svá těla a končetiny do statusu Electric Boogie.

»» Soutěž o 5x2 vstupy na Original mejdan ««

KAPITÁN DEMO

Gregory Finn, jako dlouholetý frontman Southpaw, před pár lety usoudil, že je potřeba dávkou přiměřenou shodit veškerou hudební vážnost a naopak se začít v ironii a nadsázce obouvat do celého hudebního průmyslu, sociálních sítí, plastické chirurgie nebo do sebe sama. Jeho tvorba se ve své podstatě zaměřuje na široké spektrum společenských témat a běžných i neběžných životních situací. Pokud jste ještě s tímhle chlapíkem a jeho bratry v triku neměli čest se potkat, tak na Original Mejdanu je ta správná příležitost!


I LIKE YOU HYSTERIC

Zkušená kytarová trojice ve složení Andrzej, Mára a Jirka se dala dohromady před dvěma lety a svou náklonnost ke kytarové a indie scéně dává jasně najevo ve své produkci, které vévodí skladby jako „Limited“ nebo „The Year Of The Tiger“.
bandzone.cz/ilikeyouhysteric

JARO COSSIGA

Na žádném Original Mejdanu by neměl chybět zástupce Beatboxu a kdo může být u nás lepším tvořitelem beatů, zvuků a melodií než Jaro Cossiga z BeatBurgerBandu? Jeho Beatbox show je postavena na precizní struktuře a společně z Mataiotechnia poslouží jako warm up pro live vystoupení trojice Kapitán Demo.


Kompletní djská sestava byla vybrána tak, aby byl celý večer protkán hudební různorodostí.

KAY & TVZEX
ze Sunshine naservírují svůj nekompromisní Tech-Punk 2011, ve kterém se potkává všechno co lze označit za indie, tech a punk.

IM CYBER namixuje parádní dávku drumů a bassů za podpory MC ONETWO z Navigators.

CHRIS SADLER
napumpuje svůj klasický energy house, JOSEF SEDLOŇ naopak breakbeatové a techhousové skvosty.

FEEL THE BEAT ve složení DJ Rockstar & Oliver Beatman předvedou, jak se dá propojit djing s živým bubeníkem.

MR. ULTRAFINO si vezme po celý večer na starosti relaxační chill out zone, kde Vás v jeho podání čeká pestrý lounge hudební mix.

Dodal: Dan Walterstein, INdependent Original s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ORIGINAL MEJDAN

Středa 8. 6. 2011
Vstup: 150 Kč
Vystupují:
Kapitán Demo, I Like You Hysteric, Jaro Cossiga, Mataiotechnia, Kay & Tvzex, IM Cyber & MC OneTwo, Chris Sadler & Josef Sedloň, DJ Rockstar & Oliver Beatman, Mr. Ultrafino, Sleeperz (yoyo exhibition) Hybrid Crew (electric boogie)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika