Bublifu*k v  Prádelce (Boskovice)

Bublifu*k v Prádelce (Boskovice)

02. 02. 2006  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Další BUBLIFU*K je naplánován na pátek 17.února a bude tentokrát ve znamení promyšlenější muziky. Na hlavní stagei se budou linout tóny v poslední době oblíbeného progressivu, který občas řízneme housem nebo trancem. Druhá Stage bude ve znamení veselého techno-clubbingu....
Další BUBLIFU*K je naplánován na pátek 17.února a bude tentokrát ve znamení promyšlenější muziky. Na hlavní stagei se budou prozměnu linout tóny v poslední době velmi oblíbeného progressivu, který občas řízneme housem nebo trancem. Nebude chybět mistr dj Flower, objev BK taneční scény TyPhone, ani stále oblíbenější dj Mort`n. Hlavním hostem freefalláckého večírku bude výtečný mladý a neklidný dj ze stáje Davea Fishe, Exwired org, progressivně-houseový výrostek s citem pro kvalitní zvuk - DJ ENDER aka LIN-HI. Dalším hostem první stage bude svitavský houseový dj HONTZA z Futuristicu. Line-up na hlavní stagei doplní ještě Freefall-Djs T-Raidr a Bengi, kteří si zahrají společný ping pong set.

Druhá Stage bude ve znamení veselého techno-clubbingu. Pohodovější odnože techna přednese především olomoucký dj a resident tamního klubu Metro - Dj DIXENT aka Kooby. S sebou přiveze kolegy z Prostějova, kteří působí nejen v PV ale i jeho okolí (Drahany ap. - Northern Light) - djs Carla Kinga a Exlera. Nebude chybět ani resident večírku a skvělý bavič, dj REYKO, který se představí v poměrně netradičně veselém setu. Zahraje i Sven Lucius,který bude večírek na 2.stagei startovat, trošku odbočí do temnější strany birminghemského techna. Nebude chybět ani stále se zlepšující Kyjovák Werty a retrospektivně se poohlédne za svou "technokarierou" i Voodoo Piet. Bublifu*k bude opět ve znamení dobré pohody, sexy lidí a zajímavé muziky – zkrátka pravidelný večírek, na kterém byste neměli chybět.

Line-Up:
Djs progressive stage:
Ender aka Lin-Hi (Exwired.org/Brno), Flower (Freefall, Disharmonic / Letovice), Typhone (Sound of Ibiza / Brno), Mort`n (RedSun / Blansko), Hontza (Futuristic / Svitavy), T-Raidr vs. Bengi (Freefall / Bk)

Djs techno stage:
Dixent aka Kooby (Phonoline, Metro / Olomouc), Reyko (Freefall / Blansko), Carl King (Phonoline / Prostějov), Exler (Phonoline / Prostějov), Sven Lucius (Freefall / Boskovice), Werty (Freefall / Kyjov), Voodoo Piet (Freefall / Boskovice)

BUBLIFU*K
17.února 2006
start 21 h- end 5 h
vstup - 49,90 kč
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika