Známá electro formace Electrixx v Praze

Známá electro formace Electrixx v Praze

05. 06. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ve dvou se to lépe táhne – o tom vás v Yes klubu v pátek 10. 6. přesvědčí úspěšné duo Electrixx z Německa. Dvojice, která je zrovna na svém světovém turné, se proslavila svým hitem „Tetris“. Co od nich můžeme očekávat a kdo se vůbec skrývá za tímto projektem?
Erik a Marph se potkávají v roce 2003 na party v Berlíně, kde spolu prohodí pár slov a po chvíli je jasné, že mají společné motto: Let us f**k the world! Již předtím měli oba své sólové projekty, muzika je pro ně vším a hlavně oba mají zálibu v jednom, tenkrát ještě neznámém hudebním stylu – new school hardcore electro. Jejich první singl “Frequenzstörung" je vyprodaný během jednoho týdne a projekt Electrixx se začíná objevovat stále častěji mezi bestsellery. Vrcholem se stává již zmíněný singl „Tetris EP“, který bourá hitparády po celém světě, stává se znělkou filmu „Step Up“ a součástí Tiestova turné „Kaleidoskope“.

electrixx

Za celou dobu působení vydali kolem stovky singlů a remixů, které se většinou lehce dostávají do TOP 20 a v roce 2011 se vydávaji na celosvětové turné nazvané “The Darkside of the Discoball” jehož součástí je i Yes Club v Praze! V pátek 10.6 máte tedy také jedinečnou možnost shlédnout jejich audiovizuální show, plnou našláplého dirty electra a speciálních efektů!

Jejich live act doplní šikovná a sympatická Djane Mary Miss Fairy z Anglie, která vydává na labelu Wonkay Records, a ostřílení rezidentní DJs Yes Clubu, konkrétně Keewix, jehož singl „Mariachi Loco“ setrvával dlouhou dobu na první pozici žebříčků prodejnosti, Dave z multižánrové trojice Substance-D, S-Bish, který je znám spíše svými nekompromisními dubstep sety, ale rozhodně má v repertoáru nemálo zajímavých electro tracků a v neposlední řadě také Kid Reverse, který ví, jak publikum pořádně rozpálit!

Facebook event

www.yesclub.cz/electrixx

Dodal: David Hodák, Yes Club PR Management
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELECTRIXX LIVE!

Pátek 10. 6. 2011
Vstup: 150kč do 23:00, poté 200kč
Vystupují:
Electrixx, Marry Miss Fairy (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika