Jakbyt.in: Novinky u LayDee Jane a Michala Hejče

Jakbyt.in: Novinky u LayDee Jane a Michala Hejče

14. 06. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
Na čtvrtek 16. 6. je naplánována v pražském klubu Fragola project party Jakbyt.in. Večer plný zábavy, nejnovějších trendů v oblasti účesů, módy, stylu a také plný muziky v podání LayDee Jane, Michala Hejče, Patricie Vittek a DJ P@ca rozhodně proběhne. Stávka nestávka!
Party navazuje na podvečerní akci e-shopu www.kosmetikanavlasypraha.cz, startuje již ve 21 hodin. Pro 50 prvních návštěvníků je navíc připraven welcome drink a vstup zdarma, ostatní za vstup zaplatí 80 Kč. U příležitosti party jsme vyzpovídali hlavní hvězdy – populární českou DJku LayDee Jane a houslistu Michala Hejče, kteří připravili společné vystoupení.

Minirozhovor s LayDee Jane

16. června zahraješ na party Jakbyt.in ve Fragole? Co se speciálního pro návštěvníky chystáš?
Už se na tu akci moc těším, protože se jedná o úplně jinou party, než ty, na nichž běžně vystupuji, takže mi to přijde velmi zajímavé. A proto se i má produkce bude trochu lišit. Nechte se překvapit. :)

Na party vystoupíte společně s Michalem Hejčem? Bude se jednat jenom o spolupráci na vystoupení nebo plánujete také nějakou společnou produkci?

S Michalem externě spolupracuji již delší dobu, takže to nebude naše první vystoupení. Nicméně v minulých měsících jsme spolu s Michalem a Eddiem Senderem pracovali na singlu, který vyjde teď za pár dní. A právě tento singl představíme ve čtvrtek ve Fragole.

Víme, že máš ráda módu. Party Jakbyt.in bude o módě, stylu ale také účesech. Chystáš nějaký speciální překvapující účes na léto? Nebo dáváš přednost klasice?
Moji fanoušci vědí, že v čas od času si vždy nějaké překvapení připravím, třeba jako minulý rok na Mácháči. Takže letos určitě zase něco vymyslím a nepůjde třeba jen o účes… vlastně mohu říci, že už se na tom pracuje.

Ve čtvrtek večer se také staneš oficiální tváří vlasové kosmetiky, co nám o tom prozradíš?
Ano, ve čtvrtek se oficiálně stanu tváří e-shopu www.kosmetikanavlasypraha.cz. Jako asi každá žena si potrpím na své vlasy, které však při mém hektickém životním stylu poněkud trpí. Když nemám čas pravidelně navštěvovat kadeřníka, je profesionální vlasová péče za dostupné ceny, kterou si mohu přes internet odkudkoli objednat, ideální volbou. Na e-shopu jsou navíc zastoupené samé kvalitní značky, nechybí ani biokosmetika, což je mi sympatické.

Jaký byl tvůj nejhorší účes? Kolik ti bylo?
Když jsem si na základce chtěla zkrátit ofinu - sama doma v koupelně. A jak jsem tak stříhala a zastřihávala a zkracovala… najednou z toho byl regulérní ježek.

Řekni 5 slov, které se ti vybaví jako první, když se řekne Michal Hejč.
Bohém, housle, improvizace, legrace a bavendo. :)

Minirozhovor s Michalem Hejčem

Co tě přivedlo k taneční muzice?

K taneční hudbě mě poprvé přivedla asi spolupráce s Michaelem Burianem, když jsem ho oslovil kvůli zpracování remixu skladby Vltava, kterou jsem rok předtím vydal.

Co na tomto poli chystáš?
Právě dodělávám desku, která bude plná taneční hudby a spolupracuji právě s LayDee Jane. V následujících dnech vyjde naše společná skladba. A po vydání nové desky k ní chystám velké turné.

Co zajímavého plánuješ na léto?
Kromě práce na desce bych chtěl konečně po třech letech vyjet někam na dovolenou a pořádně si odpočinout. Tak pevně doufám, že už mi to vyjde.

Řekni 5 slov, které se ti vybaví jako první, když se řekne LayDee Jane?
Krása, umění, cílevědomost, upřímnost, bláznivost.


Dodal: Michal Hoblík, Aspen PR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

JAKBYT.IN

Čtvrtek 16. 6. 2011
Vystupují:
LayDee Jane, Michal Hejč, Patricia Vittek , P@co
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
ksr
22. 07. 2011 | 10:36:10
+0 | -0
Ja se divim, ze to ten Hejc, jako muzikant houslista, ma zapotrebi. Zrejme se mu nechce fidlat v symfonaku za 8k mesicne :)
ohromnej Fanous
15. 06. 2011 | 20:31:21
+0 | -0
mno, tedy já padám do kolen! ... Krása, umění, cílevědomost, upřímnost, bláznivost.... božíčku, to je ale KRÁSNÉ !
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika