Sheexy Boat oznamuje letošní termín

Sheexy Boat oznamuje letošní termín

19. 06. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
První Sheexy Boat proběhl v roce 2007 jakožto startovací párty nového pravidelného večera Sheexy House v Chapeau Rouge. Ten se koná s periodicitou 2x za 3 měsíce, a hned v počátcích se zařadil mezi nejnavštěvovanější večery v klubu.
Každý rok na konci července se však z klubu přesouvá na parník s názvem Sheexy Boat, který je pojat jako oslava narozenin večera Sheexy House, a zároveň jako odměna všem pravidelným návštěvníkům za jejich dosavadní přízeň. S každým rokem roste o tuto akci zájem, a tak vám přinášíme první informace již teď, včetně vyhlášení djské soutěže!

Už po vánocích jsme byli dotazováni jak že to bude s letošním parníkem, což nás vedlo k tomu řešit věci s předstihem. Jasné je, že parník bude 21.7.2011 opět na plavidle Odra. Hudební doprovod jako každý rok zajistí kromě rezidentních djs Tazz&Biodan také djs Ondrej K a Zissou. Jako hosté se tentokrát představí dvojice djs Schwa&Slater, majitelé labelů Beef a Tribal Vision Recordings.

Vězte, že hudebně se budeme jako vždy pohybovat na vlnách house/tech-house/progressive-house v zajímavém pojetí. Jelikož byl poslední ročník vyprodán více jak 14 dní před vyplutím a ukázaly se také kapacitní limity prostor, bude počet vstupenek opět omezen a jejich distribuce bude řešena předprodejem, kde budou lístky levnější než na místě. Cena lístku v předprodeji je letos 200,- Kč, na místě pak pokud nějaké zbudou za 250,- Kč.

Letos opět proběhne oficiální akce po skončení parníku, a to Sheexy Boat after párty, kde jinde než v rezidentním klubu Chapeau Rouge. Na ní zahrají djs z parníku Sheexy Boat a možná že právě i ty! Vyhlašujeme totiž djskou soutěž, ve které si její vítěz zahraje na Sheexy Boat after párty v Chapeau Rouge. Zúčastnit soutěže se může každý dj, který si myslí že umí nabídnout elektronickou muziku v zajímavém podání. Zajímají nás žánry na pomezí deep-house/house/tech-house/progressive-house/minimal/tribal ale obecně všechno, co je zajímavé a hlavně zábavné.

Zájemci posílejte odkazy na své demo mixy o délce minimálně 30 minut na adresu news@progressivesession.net do konce června a vítěze soutěže oznámíme na začátku července. Budeme se těšit na vaše nahrávky :) Potvrdit svou účast můžete na facebooku.

Pokud náhodou nevíte o čem Sheexy House a Sheexy Boat je, podívejte se na videa z minulých ročníků.


Také si můžete přečíst něco z historie na http://www.myspace.com/sheexyhouse

Dodal: Bohdan Klocurek aka dj Biodan
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SHEEXY BOAT

Čtvrtek 21. 7. 2011
Vstup: 200 Kč
Vystupují:
Tazz, Biodan, Schwa, Slater, Ondrej K, Zissou
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika