Čokovoko: Nové video a turné

Čokovoko: Nové video a turné

30. 06. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Milada Horáková, Barack Obama, Michael Jackson, Egon Bondy nebo Madonna, tyto a několik dalších hrdinů spojuje nové animované video Čokovoko ke skladbě Štěstí, kterým duo vytvořilo pomyslný předěl mezi jarním turné Co Češka, to muzikant a aktuálním pseudoturné s názvem Dva akordy a žádná pravda.
„Klip k této písničce jsme nechtěli, teda já ne, protože ji nemám ráda, ale bratr říkal, že ho udělá, tak ho udělal. Jsou tam hlavy lidí, kteří jsou propojeni se ctí a ne-štěstím, např. Janáček Leoš (kvůli tomu, jak mu umřely děti), Cindy Crawford (kvůli jejímu cvičení na terasách mrakodrapů a rozpadlém vztahu s Richardem Gerem)a Michael Jackson (kvůli tomu, jak hodně nakupoval lampy a opice, ale stejně mu to nepomohlo). Na konci mělo všechno původně vybuchnout, ale to by vyznělo nihilisticky, což je už překonaný trend, tak tam místo toho naběhnou koně – tj. metaforická důvěra v harmonii přírody,“ říká ke klipu Zuzana, která dále fanynky Čokovoko vyzývá k účasti na dalším připravovaném klipu ke skladbě Dredař: „Tuto skladbu mám moc ráda a klip k ní bychom měli dokončit ještě během prázdnin. Půjde o klip s opravdovými mluvícími hlavami, proto hledáme dobrovolnice – paní nad čtyřicet, nejlépe z Brna, které si text pamatují a byly by ochotny se k tomu propůjčit,“ dodává.

Naopak Adéla má píseň Štěstí ráda: „Mám ji ráda, stejně jako spoustu jiných věcí, protože jsem se narodila jako optimistka. Animace v písni si každý může vyložit po svém. Například já mám s Cindy Crawford velmi úzký vztah, kdy jsme spolu v pubertě cvičily čtyřikrát týdně, Madonnu poslouchaly holky z volejbalu, takže pak i já, a předmaturitní čtení Kafky zpestřilo povinnou četbu. To, co je pro některé ironie, může být pro jiné opravdové štěstí. Klidně si místo koní dosaďte dítě nebo řízek. A co se klipu Dredař týče, nemějte strach, tělo bude animované,“ říká.

cokovoko

Termíny Dva akordy a žádná pravda tour
www.cokovoko.cz

Dodal: Zdeněk Neusar, X PRODUCTION
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika