Studio 54: Limited Edition

Studio 54: Limited Edition

09. 02. 2006  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
I na únorový díl energické a veselé noci Limited Edition Vás všechny vřele zve klub Studio 54. Rezidentní djs Pete Walk a Vítek Červený byli minule velice překvapení slušnou návštěvností. Proto i na tento díl pozvali zajímavého hosta.
I na únorový díl energické a veselé noci Limited Edition Vás všechny vřele zvou klub Studio 54 a ag. Trendmusic. Rezidentní djs Pete Walk a Vítek Červený byli minule velice překvapení slušnou návštěvností a byli by rádi, kdyby tomu bylo i na tomto díle. Proto si na tento večer pozvali zajímavého hosta dje Jeyteeho, který má za sebou již bohaté zkušenosti na poli taneční scény a slíbil nám zahrát energický happy-house set. Pokud jste i vy zvědaví, přijděte a pobavte se společně s námi.

DJ JEYTEE
DJ since 2003
Radek H. aka dj JEYTEE je rodilý Moravák žijící již šestým rokem v Praze. 28 letý IT který už od mládí poslouchal taneční a elektronickou hudbu, začínajíc mixováním a tvorbou elektronické hudby na PC. V létě roku roku 2003,zakoupil dva turntably a mix a díky seznámení se s dje Carrionem aka Diesel Phunk (mix.cz), který ho zasvětil do tajů této techniky, se začal objevovat po jeho boku na tanečních akcích po Praze a Severních Čechách.Začínal na tvrdém technu, ale postupem času se více orientoval k house u kterého zůstal a momentálně hraje všechny jeho odnože.Jeho styl se neustále vyvíjí, i když nejraději hraje na akcích kde může hrát od Latino House přes break,až po tribal-techno.Jeho sety jsou typické "Sadlerovskými" pumping tracky, vokálovými samply, energickými happy-house hitovkami,oblíbenými smyčkami,progressivními beaty, až po "inteligent" tribal-techno aka Leandro Gamez. Dokáže zahrát jak velice klidne house sety, tak rychle energické techno. Jeytee je prostě nezařaditelný:o) Má za sebou několik doposud komerčně nepublikovaných elektronických tracků a remixů. Příkladem jeho tvorby je povedený breakbeatový remix Pražských hip-hopových "Penerů Strýčka Homeboye". Tento track se ve své době stal velmi oblíbenou skladbou v jeho rodišti.Mezi jeho největší úspěchy považuje cca roční prestižní angažmá na akci Meccamix v Pražské Mecce.


Hrál v klubech: Mecca (Praha), L´enfer Rouge(Chateau-Praha),Mystery (Kostelec nad Labem),Circus (Ustí nad Labem) UK djs: JJ aka Jesus at Work, Lee Dagger, Richard Mowbray, dj Marble CZ djs: Loutka, Pete Walk, Dan Cooley, Carrione aka Diesel Phunk, Moskito,B.One.K

Jeytee patří k ambiciózním univerzálním djům, kteří ale narážejí na stálou neochotu českých djstar`s pustit mezi sebe "nové tváře" bez konexí a velkých agentur, zarputile blokujících většinu "lepších" klubů a tanečních akcí.Toto je problém na který Jeytee upozorňuje od té doby co se dostal k hraní. Jeho ambice ovšem nepolevují, takže, tance-chtivý dámy a pánové: "Třeste se"!:o)

Djs: Pete Walk (studio 54), Vitek Červený (RadioDeejay) + special guest dj Jeytee. Vstup: 150, girls 100,- i s afterparty. Pivo 35, vodka za 50,-


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika