Trance & Progressive kalendář 8/2011

Trance & Progressive kalendář 8/2011

04. 08. 2011  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
I v měsíci srpnu se můžeme těšit na nejeden zajímavý festival. V kalendáři nechybí informace o německém gigantu Nature One, maďarském Szigetu, švýcarské Streetparde či tuzemském Pleasure Island. Mnoho dalších tipů kam vyrazit najdete v článku.
5. 8. – 7. 8. Nature One
U sousedů v Německu na raketové základně Pydna proběhne bezpochyby největší event léta - třídenní festival Nature One. Po dva večery vás bude bavit více jak 300 umělců. Na své si i letos přijdou milovníci elektronické hudby všech žánrů včetně trancu. Těšit se můžete na jména jako ATB, Sander van Doorn, Ferry Corsten, Paul van Dyk, Markus Schulz, W&W, Kasparov, Angerfist, Counterfeit, Negative A, Unexist a mnoho dalších. Go wild - freak out!
 


6. 8. Roxy Dance Conference
V Roxy i o prázdninách provozují CrossRyders svou pravidelnou Roxy Dance Conference. V rámci prázdninového provozu se můžete těšit na domácí hosty Enera a Tibizu. Pokud se chcete do Roxy tento večer podívat zcela zdarma, tak stačí přijít do 23.00.

13. 8. Streetparade

Letošní jubilejní Streetparade se bude konat již podvacáté. Jména djů, kteří letos vystoupí na této velkolepé pouliční party, tomu také nasvědčují. Za mixážním pultem se představí jména světového formát jako jsou Paul van Dyk, Fedde le Grand, Martin Solveig, Avicii a mnoho dalších. Začíná se úderem 13. hodiny a vstupné je jako obvykle zdarma. Pokud se chcete Steetparade zúčastnit, tak máte možnost prostřednictvím našeho zájezdu.



13. 8. Energy

Čtrnáct stages a více jak 150 djs - to je letošní Energy, která proběhne jako afterparty po Streetparade. Jedna vstupenka na čtyři velké party, to se jen tak nevidí. A na koho se můžete těšit? Program je následující - Armin van Buuren, David Guetta, Steve Angello, Sebastian Ingrosso. Tvrdší beaty vám zahrají Max B. Grant, Dj Paul Elstak, Neophyte, Tieum nebo Partyraiser.



13. 8. Refreshment

Michael C si na svou pravidelnou party pozval dva své dobré kamarády. Jedná se o Wolschu a Juraje Grafika. Pokud se chcete do Roxy tento večer podívat zcela zdarma, stačí přijít do 23.00.

13. 8. Hard-Alliance vs. Czech Gabber Force
Pokud ještě nemáte plány na druhou sobotu v měsíci srpnu, tak rozhodně dorazte do obce Dřínov v okrese Mělník. Tam na vás bude čekat druhá letošní outdoorová akce. Tento event potěší především příznivce tvrdých beatů. Během večera zazní hardstyle, early-hardstyle, gaber a hardcore. U mix pultu se v průběhu večera představí celkem 8 djs. Připraven bude 7kW sound systém. Vstupné je zdarma a ve výčepu bude připraveno Starobrno.

19. 8. – 20. 8.LG Festival Mácháč
Na Mácháč letos dorazí Dirty South, dále se představí Holanďan Richard Durand. Největším tahounem line upu je člen housového projektu Swedish House Mafia Sebastian Ingrosso. Lineup doplní domácí Michael Burian s vokálovým doprovodem Victorie, Michael C, Martin Gredner nebo duo Bon Finix vs Tripmain.

 Videoreport z minulého ročníku:


20. 8. Decibel Outdoor
Místem konání festivalu bude opět Hilvarenbeek v Beekse Bergen. Připraveno je celkem 11 stageí - Decibel main stage, back2school, Loudness, Hardcore4life, refuse, Pussy lounge, UP!, Darkness4life, Remember, 1992is4you a Euphoria. Stejně jako loni je tento harder styles festival beznadějně vyprodán. Podívejte se aspoň na trailer festivalu pro letošní rok.



27. 8 Pleasure Island
Na letišti v Roudnici nad Labem proběhne domácí nejočekávanější událost tohoto léta. Agentura United Music opět spojila síly s holandskou Art of Dance a společně pořádají druhý ročník tohoto fenomenálního festivalu. Na Pure Trance stage se představí Gareth Emery, Aly & Fila, Jochen Miller, Sied van Riel, W & W, Ummet Ozcan, a Artento Divini. Na Open air main stage vás budou lákat Axwell, Fedde le Grand, Sander van Doorn, Mark Knight či Moguai. Zajímavá bezpochyby bude i Reset Hardstyle, kde jako hlavní hardstyle hvězdy vystoupí Showtek, Thera, Stephanie, Chain Reaction, Twilight Forces, Crypsis. Sestavu doplní hardcorový Angerfist za doprovodu MC Tha Watchera.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika