Richie Hawtin představuje: Jon Gaiser

Richie Hawtin představuje: Jon Gaiser

10. 08. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Již 26. srpna přiveze své M-nus impérium do Bratislavy ambasador minimal-techna, dj Richie Hawtin. Spolu s ním na akci Booomerang presents M-nus odehraje svůj live act i Jon Gaiser.
Oba toho mají mnoho společného. Tak jako Hawtin i Gaiser je z Michiganu a do Detroitu vyráželi za zábavou. Techno mu tedy bylo souzeno. Podobně jako Richie vyrůstal na parties Juana Atkinse, Kevina Saundersona či Derricka Maye, i Jon Gaiser absolvoval svou párty premiéru v 14-ti. Davu pod pódiem právě "diktoval" DJ Richie Hawtin.

Punkový bubeník byl technem okouzlen. Nekompromisní rytmus, industriální mystika a netušené možnosti zvuku tehdy tak mladého žánru podnítili jeho fantazii a mladý Jon věděl, že bicí už potřebovat nebude. Za peníze z prodeje nakoupil synthezátory, samplery a efektové jednotky.

Jon Gaiser hraje své sety zásadně live. Vždy to tak dělal. Ví co chce a ví jak toho dosáhnout. Zvukem je posedlý, ovládá jeho tvorbu a pomocí něj ovládá davy. Live hraní mu poskytuje absolutní svobodu tvorby na každé akci a on ji umí zužitkovat naplno.

Může hrát přesně tak jak se to lidem líbí. Gaiserovo minimal techno je postaveno na jeho zvukovém perfekcionismu a neodolatelné taneční rytmice s dramatickou nástavbou, změnami atmosféry a rafinovanými melodiemi, které mu dodávají specifický výraz.

Ale jak se říká: lépe jednou slyšet než stokrát číst. Udělat si obraz o produkci jednoho z kmenových členů značky M-nus si můžete na návratu legendární party devadesátých let BOOOMERANG presents M-nus, na níž Gaiser odehraje svůj live set spolu s dýdžejskou legendou Richiem Hawtinem.

Předprodej vstupenek je dostupný online prostřednictvím www.tixy.sk. Prvních 100 vstupenek za 20 eur je již vyprodaných, momentální cena předprodeje je 25 eur. Kapacita klubu je limitována.


Soutěž o vstupy na BOOOMERANG presents M-nus


O co hrajeme: 2 vstupy

Otázka: Po kolikáté Richie Hawtin v Bratislavě vystoupí?

Váš tip:
poprvé
podruhé
potřetí


Jméno:


Příjmení:


Email:




Soutěž bude vyhodnocena 23. 8. 2011

Dodal: Marian Mitas, PR Manager @ W:lson:c
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BOOMERANG PRESENTS M-NUS

Pátek 26. 8. 2011
Vstup: prvních 100 vstupenek 20 EUR, poté 25 EUR
Vystupují:
Richie Hawtin, Barem, Gaiser, Biji, Denia
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
komunista
11. 08. 2011 | 17:47:01
+0 | -0
škoda, že den na to je Pleasure, jinak bych jel sem!
SOUTĚŽTE
BOOMERANG PRESENTS M-NUS, 26.8. Loft
1x CD: Plastikman - Kompilation + podpis
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika