Massive Night 02

Massive Night 02

16. 02. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na 3 března je připraven druhý večírek ze série akcí Masive Night. Party proběhne v klubu Na Hrázi v Kojetíně, jenž se nachází na pomyslné křižovatce mezi Kroměříží, Prostějovem a Přerovem.
Promotion: Na začátek března letošního roku je pro vás připraven druhý večírek ze série akcí s názvem Masive Night. Party proběhne ve známém klubu Na Hrázi v Kojetíně, jenž se nachází na pomyslné křižovatce mezi Kroměříží, Prostějovem a Přerovem a je zde velmi dobré vlakové i autobusové spojení.

Party otevře známý vyškovský DJ Luis (synaps.cz), který během své dlouholeté DJské kariéry procestoval USA a hrál snad ve všech moravských klubech, díky čemuž se stal velmi uznávaným. Těšte se na jeho tvrdší tech-houseovou show.

Jako první místní DJ ze stáje TechNorth vám zahraje a svým tanečním a rytmickým technem vás připraví na hvězdy DJ Funsmaker. I když bude party zaměřená především na techno, hlavními hosty celého večera budou Wega & Kim Pixa aka WEKI, stájoví kolegové z pražského houseboatu U Bukanýra, kteří svým electro-progressive-techhouseem určitě mile překvapí.

Další se ukáže polovina dua HoryDoly - kroměřížský bavič Dave Martin. DJ, který si zahrál po boku hvězd, jako jsou Lucca, Roman Hyde a brazilský Marcello K2 aka The Pusher! Pátý DJ - Resident chropyňského klubu Mix – DJ Čad během své kariéry zahrál ve spoustě klubů a našel tak svůj charismatický sound.

Celou akci uzavře druhý člen TechNorth crew DJ Torin, který vás svým hutným zvukem a pikantním mixingem zvedne ze židlí. Dále se můžete těšit na perfektní zvuk od Valašsko Meziříčské firmy AC Akustika a skvělý světelný park od fy Martin, dále 2 bary, foosball, pool, karambol.



0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika